Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Temperaturi anormale in ianuarie si februarie

emperaturile maxime in ianuarie pot atinge 15 grade Celsius in cea mai mare parte a tarii, regimul termic in februarie situandu-se peste valorile normale in regiunile din est, urmand ca in martie sa fie mai frig in nord-vestul tarii, iar temperaturile minime pot atinge si minus 20 de grade Celsius.



Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) precizeaza ca temperaturile lunii ianuarie vor depasi valorile normale in cea mai mare parte a tarii, maximele putand ajunge la 15 grade Celsius. In noptile cele mai reci din cursul lunii ianuarie, temperaturile minime vor cobori sub minus 20 de grade Celsius, in zonele depresionare din centrul si nordul tarii. Cantitatile de precipitatii vor depasi valorile climatologice in cea mai mare parte a tarii, potrivit ANM. In luna februarie, temperaturile se vor situa peste valorile normale in regiunile estice, iar in rest se vor incadra in limitele obisnuite. Temperaturile maxime pot depasi 15 grade Celsius, iar in noptile cele mai reci, temperaturile minime vor cobori sub -15 grade Celsius. Cantitatile de precipitatii vor fi mai mari decat cele normale in jumatatea nordica a tarii, iar in rest se vor incadra, in general, in limitele obisnuite. ANM a mai precizat ca, in luna martie, regimul termic se va situa sub valorile normale in nord-vestul tarii, va depasi limitele normale in regiunile sud-estice, iar in rest se va incadra in limitele obisnuite. Cele mai mari valori de temperatura din cursul lunii pot depasi 20 de grade Celsius, in sudul tarii. In noptile cele mai reci, temperaturile minime vor cobori sub minus10 grade Celsius. Cantitatile de precipitatii vor depasi valorile normale in majoritatea regiunilor tarii. Hidrologii au extins, luni, avertizarea cod galben de inundatii pe Dunare si pentru sectorul Portile de Fier, aceasta fiind valabila pana in 11 ianuarie pentru sectoarele Turnu Magurele-Zimnicea, Gruia-Corabia si Isaccea.
Al.C.
sursa http://stiri.rol.ro
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one