Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Asistent financiar-download free

Programul Asistent Financiar a fost creat pentru a usura munca celor care se ocupa de vanzari. Cum? Simplu ... daca produsele vandute sunt evaluate in valuta iar platile se fac in lei, programul este instrumentul ideal pentru calculul necesar facturarii.
Facilitatile programului:

cursul valutar pe calculatorul dumneavoastra - Scutiti o serie de click-uri si ceva timp pentru a afla cursul valutar. In plus, programul va pune la dispozitie baza de date cu cursul valutar din ultimii ani pentru a o putea utiliza chiar si in aplicatii proprii.
istoria cursului valutar - Vi se intampla sa fie nevoie sa evaluati valoarea din valuta in lei la un moment trecut de timp? Programul Asistent Financiar va poate ajuta in acest
sens.
sursa :http://www.listafirme.ro/
convertor valutar - Puteti transforma dintr-o valuta in alta la orice moment din timp doriti.
calculator TVA - Aveti pretul in valuta si cantitatea? Programul va pune la dispozitie datele de facturare in lei si lei noi.
calcul invers - Puteti calcula pornind de la o valoare totala TVA-ul, pretul unitar, etc.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one