Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Ninsoare si lapovita la sfarsit de saptamana

4-martie-2010

Dupa cateva zile cu temperaturi de primavara, vremea va deveni din nou capricioasa, iar ploaia si lapovita isi vor face simtita prezenta in aproape intreaga tara.

Vremea va continua sa se raceasca, iar incepand de joi maximele se apropie de normalul acestei perioade.

Vor fi in jur de 6-7 grade la Craiova, Timisoara, Oradea, Baia Mare, Cluj si Iasi, iar ceva mai putin, doar 4-5 grade, se vor inregistra in nordul Moldovei si in depresiuni.

Vineri, ninsoarea si lapovita se vor instala in mai multe zone ale tarii si va mai ploua in sud-est. Cele mai mari maxime vor fi la Calarasi si Galati, unde vor fi 7 grade, la Tulcea si Constanta, unde vor fi 8 grade.

Sambata, va ninge local in sud si in est iar vantul va prinde putere in est si in sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre minus 2 si 5 grade Celsius.

Minimele din cursul noptii se vor situa intre minus 14 si minus 2 grade Celsius.
sursa http://www.ziare.com
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one