Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Ion Sandu, ANM: Canicula revine în forţă de luni

5 aug 2010

Directorul general al ANM, Ion Sandu, a declarat că de luni canicula va reveni în forţă, cu temperaturi de peste 35 de grade, adăugând că 2010 este cel mai cald an din istorie.

"Joi, 5 august, vor mai fi ploi în vest, dar nu scăpăm de căldură. De luni, aproape sigur vom da iar avertizări pentru că revine canicula în forţă şi va dura până în 23 august", a declarat la Realitatea TV directorul general al ANM, Ion Sandu.

El a mai spus că anul 2010 este cel mai cald an de până acum, cu temperatură medie globală de 16,2 grade, iar acest lucru va duce la o frecvenţă mai mare a fenomenelor meteo extreme.

"Violenţa fenomenelor extreme meteo va fi din ce în ce mai mare. Cu cât temperatura medie globală va fi mai mare, cu atât violenţa va fi mai mare. Ce înseamnă violenţă? De exemplu, astăzi avem atenţionare de caniculă în unele zone şi în vest avertizare de furtuni", a mai spus Ion Sandu.

Ion Sandu a explicat că aceste schimbări climatice înseamnă creşterea temperaturii medii globale, iar odată cu creşterea temperaturii medii globale apar şi dezechilibre care trebuie eliminate din sistem. Iar aceste eliminări se fac prin precipitaţii.

"Cantitatea aceasta mare de precipitaţii de la noi şi nu numai este compensată de seceta din Rusia. Dacă există o cantitate mare de vapori de apă într-o zonă, în alta trebuie să fie secetă. Este un echilibru", a adăugat Ion Sandu.
sursa ;http://www.romanialibera.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one