Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Codul galben de inundaţii, prelungit până la ora 16.00

Codul galben de inundaţii, prelungit până la ora 16.00
15-feb-2010

Hidrologii au prelungit avertizarea de cod galben de inundaţii şi ruperi ale podurilor de gheaţă, în bazinele hidrografice din 11 judeţe din sud-estul ţării, atenţionarea fiind valabilă de vineri până luni, la ora 16.00.

Bazinele hidrografice vizate sunt Vedea, Argeş, Ialomiţa, Buzău, Bârlad şi râurile din Dobrogea.

În bazinul Vedea ar putea fi afectate Călmăţui, Urlui şi Valea Câinelui, aferente judeţului Teleorman. În ceea ce priveşte bazinul Argeş, sunt vizate râurile Neajlov, Dâmbovnic, Glavacioc, Săbar, Potop, Râuşor şi Colentina, aferente judeţelor Argeş, Dâmboviţa, Giurgiu şi Ilfov.

În judeţul Prahova ar putea apărea incidente pe râurile Teleajen şi Sărata, din bazinul hidrografic Ialomiţa, iar în judeţul Buzău ar putea fi depăşite cotele de atenţie pe Bâsca Mare, Bâsca Mică, Slănic, Calnău, din bazinul Buzău.

Hidrologii au mai emis avertizare pentru unii afluenţi ai Bârladului - din judeţul Vaslui (Vaslui, Racova, Crasna, Simila,Tutova), pentru Berheci şi Zeletin - din judeţul Vrancea, Tecucel, Suhurlui şi Geru - din judeţul Galaţi, precum şi pentru râurile din Dobrogea, aferente judeţelor Constanţa şi Tulcea.
sursa http://www.mediafax.ro
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one