Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Cod galben de ninsori, de vineri dimineaţă până sâmbătă seară, în 21 de judeţe

5-martie-2010

Meteorologii atenţionează asupra depunerii unui strat consistent de zăpadă în urma unor ninsori aşteptate să cadă în zonele de deal şi munte din întreaga ţară, ei instituind în acest sens un cod galben de ninsori, viscol şi vreme rece, în 21 de judeţe.

Conform textului atenţionării, începând din noaptea de joi spre vineri, de la ora 2.00, vremea se va răci şi vor cădea precipitaţii în toate regiunile ţării.

"La munte, în estul Transilvaniei, în cea mai mare parte a Moldovei şi în zona deluroasă a Olteniei şi Munteniei vor predomina ninsorile şi se va depune strat consistent de zăpadă", scriu meteorologii în atenţionarea meteo de joi după-amiază.

Ei susţin că şi viteza vântului va creşte, în special în cursul zilei de sâmbătă, iar la munte şi în Moldova ninsoarea va fi viscolită.

În zona de câmpie, precipitaţiile vor fi mai întâi sub formă de ploaie, iar apoi se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare, se mai arată în textul documentului.

Atenţionarea a fost transmisă autorităţilor locale din 21 de judeţe: Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Suceava, Botoşani, Mureş, Harghita, Neamţ, Iaşi, Bacău, Vrancea, Covasna, Braşov, Buzău, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Sibiu, Vâlcea, Gorj, Mehedinţi şi Caraş-Severin.

Atenţionarea este valabilă până sâmbătă seară, la ora 20.00.

sursa :http://www.mediafax.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one