Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Avertizare cod galben de viscol si ninsoare pentru sudul tari

8-martie-2010

Meteorologii au emis luni dimineata o avertizare cod galben de viscol pentru intervalul 8 martie ora 18 - 9 martie ora 21.

Avertizarea vizeaza sudul Olteniei, sudul si estul Munteniei si Dobrogea, unde intensificarile de vant se vor asocia cu ninsori, care temporar vor fi viscolite si se va depune un strat nou de zapada.

Judetele aflate sub avertizare sunt Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Calarasi, Constanta, Tulcea si municipiul Bucuresti.

La inceputul intervalului, pe litoral precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita sau ploaie si se va produce polei.

In sudul si sud-estul tarii vor fi intensificari ale vantului incepand chiar de la orele pranzului, cu viteze ce vor atinge si depasi, la rafala, 65-70 km/h.
sursa http://www.ziare.com/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one