Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Vizele pentru calatoriile in Turcia, de pana la 90 de zile, au fost eliminate

Vizele pentru calatoriile in Turcia, de pana la 90 de zile, au fost eliminate
de A.N. HotNews.ro
Luni, 11 ianuarie 2010, 12:39 Actualitate | Esenţial


Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca, incepand cu data de 7 ianuarie 2010, cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Republica Turcia pentru o perioada de pana la 90 de zile nu mai au nevoie de viza de intrare. Masura este valabila pentru cetatenii romani posesori de pasapoarte simple.

Ministerul roman precizeaza ca intrarea in Republica Turcia se face doar pe baza pasaportului valabil.

Intr-un comunicat, ministerul de la Bucuresti recomanda cetatenilor romani care doresc sa calatoreasca in Republica Turcia sa detina, pe langa pasaport, si cartea de identitate, unde sunt precizate date suplimentare de identificare. Au existat cazuri in care cetateni romani aflati pe teritoriul Republicii Turcia au fost retinuti de politia locala din cauza unor coincidente de nume cu cel al unor persoane care au comis infractiuni pe teritoriul acestui stat.

De asemenea, MAE recomanda cetatenilor romani sa nu plece la drum in afara granitelor Romaniei fara a avea incheiate asigurarea medicala, de viata si de calatorie.

Pentru mai multe informatii privind conditiile de calatorie in Republica Turcia, puteti accesa website-ul M.A.E., la rubrica „Sfaturi de calatorie”- “Conditii de calatorie Turcia".

sursa :http://www.hotnews.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one