Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Tarom concureaza cu CFR-ul pe rutele interne : cursa Bucuresti – Bacau la 34 de euro, dus-intors

Tarom concureaza cu CFR-ul pe rutele interne : cursa Bucuresti – Bacau la 34 de euro, dus-intors
Ziarul Financiar
12.01.2010 - 11:39

Compania aeriana Tarom a lansat bilete promotionale pe rute interne si internationale, valabile la achizitia online de pe site-ul companiei, in perioada 11 ianuarie - 15 februarie. Pe rutele interne, cel mai ieftin bilet este pe ruta Bucuresti - Bacau, de 34 de euro, cu toate taxele incluse, pentru o calatorie dus-intors.
De asemenea, TAROM lanseaza o oferta speciala si pentru destinatia Salzburg, cu tarife speciale incepand de la doar 128 € cu toate taxele incluse, pentru bilete dus - intors.
Biletele pot fi achizitionate in perioada 11 ianuarie - 15 februarie 2010, iar perioada de calatorie este intre 27 februarie si 27 martie 2010.
Lista tarifelor promotionale practicate de Tarom pe cursele interne:
Bucuresti - Bacau - Bucuresti incepand de la 34 €
Bucuresti - Baia Mare - Bucuresti incepand de la 38 €
Bucuresti - Cluj - Bucuresti incepand de la 53 €
Bucuresti - Iasi - Bucuresti incepand de la 46 €
Bucuresti - Oradea - Bucuresti incepand de la 48 €
Bucuresti - Satu Mare - Bucuresti incepand de la 41 €
Bucuresti - Sibiu - Bucuresti incepand de la 51 €
Bucuresti - Suceava - Bucuresti incepand de la 42 €
Bucuresti - Timisoara - Bucuresti incepand de la 52 €
Bucuresti - Targu Mures - Bucuresti incepand de la 42 €
sursa http://www.zf.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one