Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Handbaliştii s-au calificat la barajul pentru CM 2011

Handbaliştii s-au calificat la barajul pentru CM 2011

Naţionala masculină de handbal a României s-a calificat la barajul pentru Campionatul Mondial din 2011, în urma victoriei în faţa Bosniei-Herţegovina, cu scorul de 29-26 (15-13), duminică seara, la Vantaa (Finlanda).

România a câştigat astfel turneul din Finlanda, cu 6 puncte, urmată de Bosnia, 4 p, Finlanda, 2 p, Marea Britanie, 0 p.

România a condus permanent în meciul cu Bosnia, în prima repriză având avantaj de unu, două şi chiar trei goluri (4-1, 9-6). Bosnia a avut o revenire, reuşind egalarea în minutul 19 (9-9). Tricolorii s-au mobilizat, au refăcut diferenţa de trei goluri, 15-12, iar la pauză au avut 15-13.

Debutul părţii secunde a fost favorabil echipei noastre, care a mărit avansul la patru goluri, 17-13, bosniacii nereuşind să marcheze în primele cinci minute de la reluare. Bosnia s-a apropiat la un singur gol în minutul 41 (20-19), dar România a fost mai bună şi a câştigat în cele din urmă cu 29-26. Cel mai bun om al meciului a fost portarul Mihai Popescu, el salvând 17 mingi de gol.

În celălalt meci de duminică, Finlanda a surclasat Marea Britanie cu 35-21. România câştigase şi primele două partide ale turneului, 36-27 cu Marea Britanie şi 32-23 cu Finlanda.

Tragerea la sorţi a meciurilor pentru play-off are loc pe 31 ianuarie la Viena. Barajul de calificare este programat pe 12/13 iunie (prima manşă) şi 19/20 iunie 2010 (a doua manşă).

Au evoluat echipele:

Bosnia: Nebojsa Grahovac, Adnan Sabanovic - portari, Damir Doborac (4 goluri), Adnan Harmandic (2), Adnan Jaskic (5), Darko Martinovic (1), Nikola Prce (6), Vukasin Stojanovic (3), Mirsad Terzic (3), Muhamed Toromanovic (2). Antrenor: Vojislav Radja.

România: Rudi Stănescu, Mihai Popescu - portari, Florin Ciubotariu, Alexandru Sabou (5), Marius Sadoveac (1), Marius Novanc (4), Iulian Stamate (2), Cristian Fenici (1), Alin Şania (3), Iuliu Csepreghi (4), Rareş Jurcă (4), Valentin Ghionea (1), Laurenţiu Toma (4). Antrenor: Vasile Stângă.


sursa http://www.adevarul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one