Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Primesti SMS-uri nedorite? Afla amenzile pentru bancile si operatorii GSM care le trimit

Primesti SMS-uri nedorite? Afla amenzile pentru bancile si operatorii GSM care le trimit
12-feb-2010

Atunci cand banca sau operatorul de telefonie mobila iti foloseste necorespunzator datele personale, acestea pot fi amendate. Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) a primit anul trecut 428 de plangeri depuse de clienti.

Primirea de mesaje comerciale nesolicitate, raportarea incorecta a datelor personale catre biroul de credit, sau prelucrarea ilegala a datelor personale au fost cele mai intalnite reclamatii.

Un roman care a primit SMS-uri chiar daca nu si-a exprimat "consimtamantul expres si neechivoc in acest sens" a adus companiei Vodafone o amenda de 7.000 de lei

In cadrul investigatiei s-a retinut ca operatorul a incalcat art. 12 din Legea 506/2004, care interzice efectuarea de comunicari comerciale prin utilizarea unor sisteme automate de operare, care nu necesita interventia unui operator uman prin fax ori prin posta electronica sau prin orice alta metoda care foloseste serviciile de comunicatii electronice destinate publicului, fara consimtamantul prealabil al destinatarului", au declarat pentru Gandul oficialii ANSPDCP.

Orange a fost amendata cu 5.000 lei pentru un caz similar, cand un client a continuat sa primeasca mesaje promotionale dupa ce si-a exprimat clar optiunea impotriva lor.

Nici bancile nu au scapat nepedepsite in urma sesizarilor clientilor. BCR a fost sanctionata cu 2.000 de lei pentru ca a furnizat unui sot informatii bancare despre sotia lui, fara acordul acesteia, iar Banca Transilvania a fost amendata cu 5.000 de lei pentru ca a aratat unei persoane terte copia dupa cartea de identitate a unui client
sursa http://stiri.acasa.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one