Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Noile vulnerabilitati ale Internet Explorer

Noile vulnerabilitati ale Internet Explorer de Mina Hutterer | 25 ianuarie 2010
Compania de cercetare in domeniul securitatii, Core Security Technologies, a descoperit un nou set de vulnerabilitati ale browserului Internet Explorer, la doar o zi dupa ce Microsoft a lansat update-ul care rezolva problemele care au dus la asaltul cibernetic de proportii asupra Google în China.
Aceasta a anuntat ca a descoperit noi vulnerabilitati pe care hackerii le pot exploata pentru a avea acces de la distanta la date personale stocate pe computere
"Sunt trei sau poate chiar patru moduri de a dirija un astfel de atac," a precizat Jorge Luis Alvarez Medina, consultant pe probleme de securitate al companei Core.
El a adaugat ca va demonstra aceasta vulnerabilitate a browserului la conferinta Black Hat din Washington, care va începe la începutul lunii februarie. Speech-ul expertului se va numi Internet Explorer îti transforma PC-ul într-un server public de fisiere (Internet Explorer Turns Your Personal Computer into a Public File Server).
Purtatorii de cuvânt ai Microsoft au declarat ca nu pot comenta momentan asupra situatiei semnalate.

Specialistul Alvarez Medina a atras atentia asupra faptului ca hackerii pot exploata patru sau cinci vulnerabilitati minore ale browserului Internet Explorer, care este folosit pe sute de milioane de computere în toata lumea. Chiar daca niciuna dintre aceste vulnerabilitati nu este un pericol serios în sine pentru securitatea datelor, un hacker ar putea prelua controlul asupra unui PC prin utilizarea tuturor în acelasi timp, a precizat reprezentantul Core Security Technologies.

Alvarez Medina a adaugat ca nu se stie înca daca vreun hacker a profitat deja de aceste puncte slabe ale Internet Explorer.
sursa :http://www.hit.ro/software/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one