Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Microsoft a lansat o solutie pentru vulnerabilitatea Internet Explorer

Microsoft a lansat o solutie pentru vulnerabilitatea Internet Explorer
Microsoft le recomandă utilizatorilor Internet Explorer să updateze browser-ul cât mai curând posibil, pentru a se proteja de vulnerabilitatea apărută de curând, în urma unor atacuri electronice, scrie site-ul BBC.

Pachetul MS10-002, lansat ieri, este capabil să rezolve vulnerabilităţile la atacurile asupra Google şi a altor servicii, potrivit reprezentanţilor Microsoft.

Soluţia ar fi urmat să fie lansată în februarie, dar compania a decis urgentarea acesteia, întrucât atacurile puneau în pericol informaţii deosebit de importante. Google a ameninţat chiar că s-ar putea retrage din China, după ce hackerii au atacat serios infrastructura şi au pătruns în conturile de e-mail ale unor activişti pentru drepturile omului.
sursa http://stiri.rol.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one