Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Legea falimentului personal, aprobata tacit de senatori

22 martie 2010
Ziarul Financiar
22.03.2010 - 10:30

Proiectul de lege care reglementeaza falimentul persoanelor fizice a fost aprobat tacit, luni, de catre Senat, dupa ce a primit azivul comisiei juridice, urmand sa fie trimis la Camera Deputatilor pentru analiza, a declarat senatorul PD-L, Iulian Urban, cel care a introdus legea in Parlament, citat de incont.ro.
Mai exact, o astfel de lege ar permite romanilor care nu-si mai pot plati datoriile la banci fie pentru ca au fost concediati sau pentru ca li s-au micsorat salariile, sa intre sub protectia tribunalului.

Bancile nu vor mai putea astfel sa ii execute silit, iar datoriile vor putea fi reesalonate pe o perioada de cativa ani. Aflati cum puteti scapa mai usor de datorii si ce considera bancile despre aceasta lege pe www.incont.ro.
sursa http://www.zf.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one