Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Lansarea Siegel Human Resource in Romania

Lansarea Siegel Human Resource in Romania
12-feb-2010

Pe 26 februarie se va lansa filiala din Romania a comapaniei de training Siegel Human Resource. Aceasta si-a inceput activitatea in Elvetia, in anul 1996 si, de atunci, livreaza cursuri de exceptie in toata Europa si in Orientul Mijlociu.

Lansarea va avea loc pe 26 februarie, la ora 09:00 la Hotel Ramada Majestic, Sala Academiei, Calea Victoriei nr. 38-40, Bucuresti/ Pe langa oferta de cursuri, partenerii Siegel va vor prezenta si un atelier de vanzari, care va va provoca sa va folositi expertiza si va va pune in valoare cunostintele.

Program:
09:00 – 09:30 – primirea invitatilor
09:30 – 12:30 – prezentarea serviciilor si cursurilor companiei Siegel ® si atelierul de vanzari
12:30 – 13:00 – networking lunch

Va rugam confirmati participarea Dumneavoastra prin email la adresa:
diana.burhala@siegel-hr.com ori prin telefon la numarul 0722535449.

*In cazul in care veniti cu masina, va rugam sa ne anuntati pentru a va putea asigura un loc de parcare pe durata evenimentului.

Va asteptam!

Pentru mai multe detalii contactati:
Diana Burhala
Managing Director Siegel ® Eastern Europe,
Email: diana.burhala@siegel-hr.com
Tel.: 0722535449.
0744313831
sursa http://www.avocatnet.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one