Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

In urmatorii cinci ani, 90% din slujbe vor necesita aptitudini IT .

3-martie-2010

A fost lansat un portal despre cursuri IT, inclusiv unele gratuite.
Training-urile si educatia IT devin o prioritate pentru angajatori. Gasirea unui curs de nivel avansat, de imbunatatire a abilitatilor IT sau chiar pentru nivelul de incepatori este facilitata de portalul e-aptitudini.ro. Reprezentantele initiativei, Stefania Popp (CEO Junior Achievement) si Paula Apreutesei, Business Strategy Manager Microsoft Romania, raspund cititorilor miercuri, ora 11.00, pe tema e-aptitudinilor si a oportunitatilor de instruire oferite de portalul e-aptitudini.ro.

In urmatorii cinci ani, 90% din locurile de munca din Romania din toate domeniile vor solicita cunostinte IT", arata un studiu realizat de International Data Corporation si citat luni, 1 martie, la conferinta de lansare a portalului e-aptitudini.ro

Prin portalul e-aptitudini cei interesati au acces la oferte speciale sau la gratuitate la cursurile oferite de organizatiile implicate in proiect, cum ar fi Junior Achievment Romania sau Microsoft Romania. (exemple de cursuri cu cost zero)
E-aptitudini.ro este un site in care cei care vor sa invete sa lucreze cu computerul se pot informa cu privire la oferta de cursuri IT, de la nivelul avansat, la deprinderea de abilitati si formarea de aptitudini necesare pentru orice slujba, pana la nivelul avansat.
Furnizorii de cursuri pot sa-si prezinte, in portal, oferta completa, dar noi o sa-i rugam sa aiba vouchere pentru medii sau zone dezavantajate. Scopul nostru este sa asiguram si accesul celor care nu au acces la aceste cursuri. Daca promoveaza numai cursuri pe bani, vor plati o taxa (dupa primele trei luni de gratuitate), care se negociaza in functie si de pozitia pe care o au in alte programe educationale", a explicat Stefania Popp, la conferinta de presa. De altfel, toate ofertele vor fi analizate si verificate de administratorul portalului, inainte sa apara online.

Portalul e-aptitudini.ro a fost lansat la initiativa Microsoft Romania, fiind dezvoltat si administrat de Junior Achievement Romania. Proiectul se inscrie intr-un program mai amplu - e-aptitudini - care a fost lansat in Romania, in octombrie 2009, de un consortiu format dinJunior Achievement Romania (organizatie non-profit, parte a Junior Achievment Worldwide USA si Junior Achievement-Young Enterprise Europe), Microsoft Romania, Fundatia Nadia Comaneci, Fundatia EOS, Fundatia Civitas pentru societatea Civila, reteaua ecentre.ro, Hai pe net!, APDETIC, Asociatia Nationala a Bibliotecarilor si Biblioteclor publice din Romania, BiblioNet si EurActiv Romania.

Campania europeana eSkills
Campania eSkills isi propune sa constientizeze in randul cetatenilor europeni rolul crescand al utilizarii tehnologiei informatiei si comunicatiilor in intreaga societate, atat in cariera, cat si in viata personala. 21 de tari participa la aceasta campanie: Austria, Belgia, Cipru, Cehia, Danemarca, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Lituania, Marea Britanie, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, Slovacia, Spania, Suedia, Ungaria.

Detalii despre e-aptitudini.ro pe EurActiv.ro
sursa :http://student.hotnews.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one