Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Fals comisar de poliţie, arestat când cerea şpagă de la vânzătorii din piaţă!

Fals comisar de poliţie, arestat când cerea şpagă de la vânzătorii din piaţă!

Adrian Obreja
162 afişăriLuni 1 feb 2010
GALAŢIEl este falsul poliţist
Din dorinţa de a face bani, mulţi şi repede, i-a venit ideea de a merge prin pieţele gălăţene să ceară şpagă comercianţilor, cu acte false de poliţist. „Comisarul” a fost prins chiar când se afla „la datorie”.

Silviu Dobre, în vârstă de 25 ani, din comuna gălăţeană Pechea, s-a gândit că ar putea face bani, dacă s-ar da drept poliţist. Zis şi făcut. Cu o legitimaţie falsă de poliţist a plecat prin pieţele gălăţene să le ceară spagă comercianţilor, pentru tot felul de nereguli, închipuite de el.

Planul a fost atât de prost conceput, încât nici măcar numele inspectoratului de poliţie nu a fost scris corect pe legitimaţie. Pe lângă faptul că însemnele poliţiei erau incorecte, el figura ca şi angajat al Poliţiei Judeţene Galaţi, în loc de I.P.J Galaţi.

„Flasul comisar a fost prins şi predat poliţiştilor secţiei 3 şi i s-a întocmit dosar penal pentru însuşire de calităţi oficiale”, a declarat Costel Stroe, purtător de cuvânt al Poliţiei Comunitare Galaţi.Când a văzut că se îngroaşă gluma, „comisar Silviu Dobre”, aşa cum se recomanda, a schimbat tactica imediat, spunând că a fost pus să facă acest lucru de către interlopii brăileni, după ce a izbucnit în plâns.

„Omul legii” s-a ales cu dosar penal şi nici bani nu a obţinut. Nici măcar un pieţar nu a crezut minciunile lui.
sursa http://www.adevarul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one