Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Eco-frunza, noul simbol al alimentelor organice

Eco-frunza, noul simbol al alimentelor organice
9-feb-2010

Iubitorii alimentelor organice isi vor recunoaste mai usor produsele preferate, netratate chimic, cautand pe ambalaj eco-frunza, noul logo al produselor eco de provenienta europeana.

Noul simbol al alimentelor organice produse in tarile europene va aparea pe ambalaje, in mod obligatoriu, incepand cu data de 1 iulie 2010, potrivit Comisiei Europene.

In concurs au fost inscrise circa 3.500 de creatii, insa doar trei dintre ele au mers mai departe, dupa ce au fost analizate de un juriu international.

Conceptul castigator i-a apartinut lui Dusan Milenkovic, un student din Germania, care a a obtinut 63% din voturile celor 130.000 de persoane interesate de modul in care va arata noul simbol european pentru alimentele organice.

Castigatorul va primi un premiu de 6.000 de euro, iar urmatorii clasati vor castiga 3.500, respectiv 2.500 de euro, pentru eforturile lor.
sursa http://www.ziare.com/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one