Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Codul bunelor practici va ieftini mancarea cu pana la 10%

Aplicarea Codului bunelor practici in industria alimentara va avea efecte tangibile in cateva luni, cand pretul mancarii va scadea cu pana la 10%.
Data adaugarii :
29 decembrie 2009


"Scopul legii comercializarii produselor alimentare nu este numai de reechilibrare a rapoartelor dintre producatorii agricoli si marile retele de magazine, ci si de a avea efecte pozitive asupra consumatorilor. Daca legea va fi aplicata cum trebuie, concurenta va duce la scaderea preturilor pe rafturi. Efectele legii nu se vor vedea imediat, ci la 2-3 luni, daca totul merge bine. Realist vorbind, ne putrem astepta la ieftiniri sub 10% ale produselor", a declarat pentru Gandul Mihai Visan, director executiv Asociatia Romana a Carnii (ARC).

http://stiri.acasa.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one