Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Cod galben de ninsori in sud-estul Romaniei, inclusiv Bucuresti

Cod galben de ninsori in sud-estul Romaniei, inclusiv Bucuresti

Meteorologii au emis o atenţionare de ninsori şi intensificări ale vântului de astăzi, 18 ianuarie, ora 22:00 până miercuri, 20 ianuarie, ora 06:00, care ar urma să afecteze judeţele din sud-estul ţării, inclusiv municipiul Bucureşti, a anunţat, Administraţia Naţională de Meteorologie.


"În intervalul 18.01.2010 ora 22 - 20.01.2010 ora 06, în jumătatea de sud a Moldovei, Muntenia, sud-estul Transilvaniei şi în Dobrogea va ninge, iar temporar vântul va prezenta intensificări, viscolind ninsoarea", se arată în comunicatul ANM, citat de NewsIn.

Judeţele afectate de codul galben sunt Bacău, Vaslui, Covasna, Braşov, Vrancea, Galaţi, Dâmboviţa, Prahova, Giurgiu, Ilfov, Buzău, Brăila, Ialomiţa, Teleorman, Călăraşi, Constanţa şi Tulcea, precum şi municipiul Bucureşti.


În estul Bărăganului şi în Dobrogea, trecător precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi se va forma polei, a mai precizat ANM.

http://stiri.rol.ro/content/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one