Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

CFR Călători vrea să introducă trenuri pe ruta Gara de Nord - Platforma Pipera

CFR Călători vrea să introducă trenuri pe ruta Gara de Nord - Platforma Pipera
CFR Călători vrea să introducă un serviciu de transport pe relaţia Gara de Nord Bucureşti-Platforma Industrială Pipera, din nordul Capitalei, dacă va exista cerere pentru acest traseu, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, directorul de marketing al companiei, Adrian Vlaicu.
"În prezent facem o primă contactare a pieţei să vedem dacă există cerere. Dacă va exista o reacţie pozitivă, vom discuta faţă în faţă cu marii utilizatori ai platformei pentru a afla în ce staţii doresc să oprim şi cât ar fi dispuşi să plătească pentru un abonament. Urmează ca în funcţie de posibilităţile noastre, să introducem serviciul în cursul anului viitor sau chiar mai devreme, dacă discuţiile se vor derula repede", a spus Vlaicu.

CFR Călători a postat pe site-ul companiei un sondaj de opinie pentru a afla dacă persoanele care călătoresc frecvent pe această rută consideră oportună introducerea serviciului.

Până la ora transmiterii acestei ştiri au răspuns chestionarului 148 de persoane, din care 47% consideră serviciul ca fiind absolut necesar, 16% necesar, 16% au răspuns că ruta ar putea fi o alternativă de transport, iar 20% spun că nu este necesar.

Operatorul feroviar a introdus anul trecut trenuri pe ruta Gara de Nord-Gara de Est Obor, cu opriri în Pantelimon şi la Complexul Dragonul Roşu, durata călătoriei fiind de aproximativ 40 de minute.

Vlaicu nu a putut preciza cât va dura călătoria până în Pipera, însă a spus că intervalul de timp va fi mai mic faţă de ruta spre Gara Obor.

sursa http://www.mediafax.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one