Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Ce vă oferă asigurătorii, la pachet, cu o poliţă RCA

2 aug 2010

Autor: Paul Barbu
Unele firme oferă diferite discounturi sau alte asigurări la pachet pentru a atrage cât mai mulţi clienţi, în timp ce alţii continuă să afişeze preţuri mari.

Asigurătorii au început o campanie cu promoţii a ofertelor la RCA şi Casco, astfel că mulţi dintre aceştia au produse destul de atractive în prezent.

Deşi preţul pentru un astfel de produs, pe o perioadă de 6 luni, nu este unul de neglijat, discounturile parcă vă mai iau ochii de la banii pe care trebuie să-i scoateţi din buzunar.

Generali Asigurări, spre exemplu, oferă la încheierea unei poliţe RCA reducere la alegere pentru alte asigurări. Cea mai mare este de 30% pentru "răspunderea civilă a familiei".

La un RCA încheiat cu ei mai puteţi alege şi un discount de 5% pentru Casco Complet sau 10% pentru Eurocasa. La fel, aveţi şi 10% reducere la poliţa "Accidente Persoane".

La Casco, oferta este ceva mai interesantă. Dacă maşina pe care o conduceţi e Volkswagen sau Skoda, discountul e de 15%, dacă este Ford sau Hyundai, doar 12%. Pentru restul maşinilor reducerea este de doar 7%.

Allianz Ţiriac oferă până la finele acestei luni o reducere de 10% pentru un RCA contractat de la ei.

Asigură şi actele maşinii

Cei de la Euroins îţi asigură şi documentele maşinii dacă le-ai pierdut, pentru o anumită sumă, dar numai dacă îţi închei şi RCA-ul la ei. Potrivit siteului RCA-ieftin.ro, asigurarea conducătorului auto pentru pierderea/deteriorarea documentelor se încheie pe o perioadă de 12 luni, o dată cu încheierea în paralel a u nei asigurări RCA, tot la Euroins.

Poliţa respectivă acoperă riscuri precum furtul documentelor prin efracţie sau tâlhărie, ori distrugerea sau pierderea acestora. Se pot asigura permisul de conducere, certificatul de înmatriculare şi buletinul/cartea de identitate.

Suma asigurată totală este fixă şi egală cu 200 de lei, indiferent de tipul documentului/documentelor pierdute.

Avertizare meteo odată cu poliţa

Uniqa are aceeaşi ofertă pe care a avut-o şi la începutul anului. Pentru un RCA contractat de la ei primiţi serviciul Uniqa Meteo Alert. Prin acest serviciu, fiecare beneficiar va putea primi avertizări meteo prin SMS despre fenomene meteo extreme, cu două ore înainte de producerea acestora. Asirom Oferă alături de asigurarea obligatorie RCA şi o asigurare facultativă Casco, pentru riscul de a fi avariat autovehiculul de către un terţ cu asigurare RCA valabilă la altă companie de asigurări.

Discount doar pentru clienţii vechi

La Ardaf, în schimb, oferta este cât se poate de simplă. Potrivit RCA-ieftin.ro, compania oferă clienţilor un discount de 5%, dar numai dacă anterior acestei perioade maşina a fost asigurată tot de ei.

BCR Asigurări au o ofertă ceva mai complexă, care se adresează mai multor clase de persoane. Mai exact, compania acordă reduceri suplimentare bugetarilor şi pensionarilor.

La bugetari, pentru un RCA pe şase luni se primeşte un discount de 15%, iar dacă ambii soţi sunt bugetari reducerea este de 25%. În cazul în care RCA-ul este încheiat pe 12 luni, pentru asiguratul bugetar reducerea este tot de 15%, în timp ce dacă ambii soţi sunt bugetari, avantajul clientului este de 20%.

Pentru pensionari, situaţia este mult mai simplă. Atât pentru un RCA făcut pe 6 luni, dar şi pe 12 luni, reducerea este la fel, de doar 15%. Aceste reduceri se oferă numai dacă asiguraţii nu au provocat nicio daună de la 1 ianuarie 2009 până în prezent.

INFO

Ce tarife practică principalii asigurători la RCA
]sursa :http://www.evz.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one