Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Aveti grija cu cine vorbiti pe net !

Aveti grija cu cine vorbiti pe net !

Am o sora, care este victima a unui santaj.

A cunoscut un tip, acum doi ani pe net, dupa ce au vorbit o perioada pe net si la telefon, s-a dovedit, ca respectivul este de fapt un detinut.

Atunci sora mea nu a mai vorbit cu el.

Anul trecut respectivul a sunat-o pe motiv ca detine un memoricad cu poze cu ea si ca il va da in schimbul unei sume de bani, cu care sa il ajute sa isi rezolve o problema in puscarie.

Sora mea i-a dat banii, dar respectivul nu i-a dat memoricardul.

In plus i-a trimis mesaje pe telefon de amenintare, ca daca nu il ajuta cu bani si daca se duce la politie ii va pune pe prietenii lui de afara sa o bata si va avea probleme.

Intrebarea mea este, cum, sa procedeze, poate sa puna la dispozitia parchetului cartela telefonului pe care are salvate mesajele de amenintare si santaj, precum si numele persoanelor in conturile carora a depus bani.

Dorim doar, sa recupereze politia memeoricadrul respectiv, daca el exista sau nu si sa nu aiba probleme sora mea cu respectivul, daca se duce la parchet.

Respectivul sustine, ca in martie, cand se va elibera din penitenciar va veni , sa ii aduca personal cardul respectiv, dar nu putem conta pe asta si in plus ii este teama, sa se intalneasca cu el si pina in martie ii tot cere bani.

Va rog, sa imi spuneti, cum se poate proceda, din cate stiu eu la santaj instanta se autosesizeaza, s-ar putea, sa trimitem in atentia parchetului cartela telefonica ca sa se vada fapta de santaj?

---------
sdursa http://www.urbaniulian.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one