Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

5 site-uri excelente care iti pot fi de folos

5 site-uri excelente care iti pot fi de folos
2 Februarie 2010

Putini dintre noi stiu ce inseamna sa fii un bun cumparator. Ar cam trebui sa cunoastem cateva lucruri despre produsele pe care dam uneori multi bani si e bine sa stim asta inainte sa ajungem in magazin. Cum Internetul a devenit o sursa impecabila ce contine site-uri nisate pe domenii la care nici nu te-ai gandit, iti recomandam Zeer. Aici ai listate peste 30.000 de produse. Introduci in caseta de cautare produsul dorit si Zeer iti returneaza absolut toate informatiile despre el: ingrediente, calorii, valoare nutritiva, continut in proteine, lipide sau glucide. Site-ul iti da si alternative mai sanatoase.


Site: Zeer.com

Pe Tripit iti faci cont gratuit si iti gestionezi fiecare calatorie pe care ai de gand sa o intreprinzi. Daca vrei sa pleci spre exemplu in Viena, e bine sa te informezi inainte despre obiective, restaurante, hoteluri, mijloace de transport. E important sa ai si o harta. Daca tot faci toata documentarea, de ce sa nu o treci si in Tripit? Intri apoi in cont si vezi totul, de pe laptop sau chiar de pe telefonul mobil. Interfata intuitiva te ajuta sa parcurgi fiecare functie in cel mai scurt timp. In calatorie vei sta linistit. Ai informatiile si hartile la discretie!


Site: Tripit.com

Stii prea bine ca practica valoreaza mai mult decat orice teorie. Inveti mai usor un lucru vazand pe cineva care il face, e clar. Pentru a vizualiza diferite how-to-uri, 5min iti sta la dispozitie. Vezi aici fel de fel de proiecte DIY (do it yourself) pe care le poti incerca daca ai o minte mai creativa si putin timp liber. Nu stii cum sa setezi o retea sau sa schimbi vreo componenta? 5min e tocmai bun.


Site: 5min.com

Daca iti place sa citesti si nu te rezumi numai la texte traduse mai mult sau mai putin fidel, Bartleby iti ofera cele mai bune volume, in limba engleza. Gasesti aici Gray's Anatomy, Biblia, texte de la Harvard sau Oxford, precum si cartile autorilor consacrati. Sectiunile cu citate, replici celebre sau evenimente listate pe data reprezinta bonusuril demne de luat in seama.


Site: Bartleby.com

Dailylit este o solutie ideala pentru citit. Cartile mai vechi sunt gratuite, cele mai noi pot costa o oarecare suma de bani. Dupa realizarea unui cont, tot ce trebuie sa faci este sa-ti alegi cartea dorita si sa specifici o anumita ora la care doresti sa citesti. Dailylit iti va trimite un kit pe RSS sau e-mail exact la acea ora, ramand sa lecturezi textul pe computer, iPhone sau alt telefon mobil.


Site: Dailylit.com

sursa http://www.yuppy.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one