Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Optimism la Fiorentina: incadrare minima pentru Mutu

Optimism la Fiorentina: incadrare minima pentru Mutu
Marti, 2 Februarie 2010

Astazi are loc in intalnire la Florenta intre sefii Fiorentinei, impresarii Becali si Adrian Mutu. Semnele in Italia sunt ca pedeapsa pentru jucatorul roman va fi minima. El ar putea fi bun de joc la pronuntarea sentintei.

Adrian Mutu ar putea fi incadrat la pedeapsa minima, ca pentru o mica neglijenta, pentru consumul de sibutramina, un substitut al cocainei.

Marti se intalnesc la Florenta impresarii Becali (care luni au ajuns in Italia, la Milano), alaturi de sefii Fiorentinei si Adrian Mutu.

Din ceea ce se vorbeste la club, Mutu ar putea incasa doar trei luni de suspendare. Sentinta va fi aflata in luna martie. Cum suspendarea curge inca din ianuarie, in martie Mutu ar putea fi in scurt timp apt de joc.

Onlinesport
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one