Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Mircea Sandu - 192 de voturi; Iacov - 67

Rezultat final: Mircea Sandu - 192 de voturi; Iacov - 67
Alexandra Dragu, Radu Drăguţ
827 afişăriLuni 25 ian 2010
Mircea Sandu
La Casa Fotbalului are loc Adunarea Generală de alegeri a Federaţiei Române de Fotbal, în urma căreia va fi ales noul preşedinte, dintre Mircea Sandu, actualul conducător al forului, şi Constantin Iacov. Mircea Sandu ocupă acest post din 1990, ultima oară fiind reales în data de 21 noiembrie 2005, cu 187 de voturi, în dauna lui Gică Popescu, 102 voturi (un vot a fost anulat).

UPDATE

Borcea: "Înseamnă că Iacov a muncit pentru voturile astea. Au fost multe. Bravo lui"

Dragomir: "Mircea Sandu o să rămână mulţi ani de acum înainte la FRF. E cel mai bun preşedinte din istoria fotbalului românesc. Nici eu nu aş fi putut să-l înving".

ora 13:00 : Acum se votează membrii comitetului executiv!

Mircea Sandu: "Mitică, îţi mulţumesc pentru modul în care ai condus adunare". Dragomir: "Să mai conduc eu două din astea în care eşti tu ales"
Rezultat final: Mircea Sandu - 192 de voturi; Iacov - 67

Candidaţii au fost chemaţi în sală pentru rezultatul votului

12:40 Costi Iacov a obţinut 68 de voturi din 254. Cu siguranţă fotbalul românesc va fi condus de Mircea Sandu şi în următorii 4 ani

12:30: S-a terminat votarea! Acum se face procesul verbal

11:55 A început numărătoarea voturilor

11:50:Mircea Sandu ia cuvăntul: "Domnule Iacov, aţi spus numai minciuni electorale. Ai spus ca aduci fonduri europene, vino la FRF lângă mine şi adu-le. Pe plan sportiv aţi avut o cariera scurtă, bazată pe înşelătorie"

Iacov: "De ce nu vorbiti de progr dvs?"
Mircea Sandu: "Programul dvs e fără acoperire, numai promisiuni fără bază". În timp ce Mircea Sandu îşi continua discursul, Iacov i-a luat acestuia apa de pe masă.

Costi Iacov îl ia peste picior pe Mitică Dragomir: FRF a avut un buget de 50 milioane de euro în ultimii patru ani, dar a investit doar 100.000 de euro. Nu sunt prieten cu Mitică Dragomir, dar el a făcut investiţii serioase la ligă.
Lumea din sală îl aplaudă pe Mitică, iar acesta face un gest de dispreţ. Din sală se mai aude: "Iacove ce ai făcut cu Progresu'"

11:40 Mitică Dragomir către persoanele aflate în sală: "Ca sa vadă toata lumea câtă seriozitate e la FRF, îl invit pe Costi Iacov să vorbească şi îi urez mult succes".
Iacov: "Îmi pare rău că nu am fost invitat şi eu la Dineu. Aţi fost băgaţi în seamă doar o dată la 4 ani".

11:34 După mai bine de jumătate de oră de la începerea adunării a sosit şi Nicolae Badea.

11:30 În acest moment a luat cuvântul Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitică Dragomir. Dinu Gheorghe nu pare prea interesat de discursul acestuia şi îşi face timp pentru SMS-uri.

11:20 A fost aprobat bilanţul de cheltuieli pentru 2009. Planul de buget pentru 2010 este de 17 milioane de euro, iar 2,3 milioane sunt alocate pentru salarii.

Alte cheltuieli prezentate pentru anul în curs: poşta şi televiziune prin cablu - 120.000 de dolari; 250.000 de dolari; contribuţii la stat - 100.000; internet la FRF si AJF - 50.000; alte taxe - 450.000 de dolari

După doar un sfert de oră de la începerea adunării generale s-a iscat deja un conflict: Tohăneanu, omul care vrea să-l reprezinte pe Iacov s-a plâns că această adunare nu este una democratică şi transparentă. S-a trecut repede peste.

11:12 Singurul reprezentant al Ligii I din comitetul executiv este Cristi Borcea

11:10 Unul dintre absentii de marca e Ioan Mureşan, presedintele lui CFR Cluj. Deşi e membru în comitetul executiv, el a lipsit pt că se află în cantonament cu CFR Cluj

11:05 Adunarea generală a fost deschisă cu discursul lui Mircea Sandu, care a început cu următorul motto:

"Fotbalul înseamnă pentru mine, pe lângă familie, apropae tot ce este important în viaţa mea. Acest sport mi-a oferit nenumărate clipe de bucurie şi de aceea consider că este de datoria mea să întorc fotbalului binele pe care mi l-a făcut. Voi continua să lupt pentru dezvoltarea fotbalului şi protejarea acestuia împotriva oricăror ingerine şi pentru respectarea autonomiei sale".

11:00: Adunare generală a început. Din 264 de invitaţi sunt prezenţi 254. Primul reprezentant al unei echipe din Liga I a fost Valeriu Arghăseală. Mai sunt prezenţi Marius Stan, Horoba, Jean Pădureanu.

10:10 Preşedinţii de cluburi din fotbalul românesc au ajuns deja la Casa Fotbalului. În sala mare unde se va face numărătoarea voturilor s-au format în acest moment bisericuţe. Deocamdată nu se discută decât despre problemele personale ale fiecăruia.

Pentru alegerile de astăzi intenţiona să candideze din nou fostul internaţional Gheorghe Popescu, dar acesta a renunţat în semn de protest de devansarea alegerilor cu câteva luni.

Alte candidaturi anunţate au fost cele ale fostului internaţional Octavian Ionescu, nematerializată în cele din urmă, şi Sorin Răducanu, al cărui dosar a fost respins ca incomplet.

Contracandidatul lui Mircea Sandu este Constantin Iacov, fostul preşedinte al clubului FC Naţional, un om de fotbal controversat.
sursa :http://adevarul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one