Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Lucian Bute se bate în iulie, la Bucureşti

23 aprilie 2010

Autor: Adi Dobre
Interbox, clubul la care este legitimat pugilistul român, şi-a dat acceptul pentru ca următorul meci al campionului mondial să se dispute în România, pe 25 iulie. HBO pregăteşte, se pare, o contraofertă.

Pugilistul român Lucian Bute, campion mondial la categoria supermijlocie în versiunea IBF, este foarte aproape de a-şi împlini visul, acela de a boxa acasă, în faţa românilor. Clubul Interbox, la care este legitimat gălăţeanul, şi-a dat acordul de principiu pentru ca gala în care se va disputa următoarea luptă a lui Bute să aibă loc în România.

Avion pentru jurnalişti

Jean Bédard, principalul acţionar al clubului Interbox, a bătut palma cu Rudel Obreja, preşedintele Federaţiei Române de Box, imediat după meciul de duminică, dintre Bute şi Miranda. Cei doi au fixat data la care va avea loc partida: 25 iulie.

Jurnaliştii canadieni şi cei americani prezenţi la confruntarea de la Montreal s-au arătat încântaţi la gândul că vor veni în România. „Vă punem la dispoziţie un charter, dacă e nevoie”, le-a spus Obreja jurnaliştilor, care au acceptat pe loc varianta!

Singurul impediment ar fi ora la care se va ţine gala. Având în vedere diferenţa de fus orar, canadienii vor strâmba din nas, dacă meciul va avea loc seara în România.

Stieglitz, posibil adversar

Pentru meciul de pe 25 iulie sunt vehiculate deja trei locuri: stadioanele „Steaua”, „Rapid” şi „Cotroceni”. Găzduirea unui asemenea eveniment reprezintă un test pentru orice organizator. O gală în care Lucian Bute îşi va apăra titlul mondial ar putea costa până la trei milioane de euro. Mai ales dacă va fi, aşa cum se zvoneşte, un meci Lucian Bute - Robert Stieglitz pentru unificarea titlurilor mondiale IBF şi WBO.

Stieglitz, un rus „adoptat” de nemţi, este cel mai probabil adversar al lui Bute, fiind singurul pugilist de calibru de la categoria supermijlocie care se poate confrunta în acest moment cu conaţionalul nostru. Ceilalţi pretendenţi, şase la număr, sunt ocupaţi, fiind angrenaţi în „Super Six”, un turneu organizat de WBA şi WBC în colaborare cu „Showtime”, o platformă TV americană.

Cei şase supermijlocii au contract cu „Showtime Networks Inc.”, acesta fiind motivul pentru care Bute, numărul 1 în lume la „supermijlocie”, nu poate boxa cu niciunul dintre ei.

PLANURI

„Bunicul” Hopkins este gata de luptă

Se zvoneşte totodată că HBO, televiziunea care dă ora exactă în boxul profesionist, are altă strategie legată de Bute. Postul ar agrea un meci între român şi americanul Bernard Hopkins Jr. În vârstă de 45 de ani, Bernard Hopkins Jr. e o adevărată legendă vie.

Hopkins e numărul 1 mondial la „semigrea”, categoria imediat următoare celei super mijlocii. Meciul Bute - Hopkins ar trebui să se dispute la toamnă, în SUA.
sursa http://www.evz.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one