Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Liga Campionilor, Handbal Feminin

Liga Campionilor, Handbal Feminin
7-feb-2010

Hypo - Oltchim 26-31/ Au defilat la Viena
de Adrian Ilincescu HotNews.ro
Sâmbătă, 6 februarie 2010, 20:26 Sport | Teamball


Oltchim, victorie clara la Viena
Foto: csoltchim.com
Cu o atitudine de mare campioana, Oltchim a castigat de-o maniera categorica partida cu Hypo, scor 31-26, Valcea debutand cu o victorie in Grupa a-II-a Principala din Liga Campionilor. Cu o Paula Radulescu care a inchis poarta si cu Patricia Vizitiu intr-o zi de exceptie, fetele lui Radu Voina se impun pe terenul unei echipe care a triumfat in cea mai importanta competitie europeana de opt ori.


Grupa II Principala, partidele zilei:

Dinamo Volgograd - Viborg 29-30
Hypo - Oltchim 26-31


In urmatoarea partida a grupei, Oltchim va intalni la Valcea pe HC Dinamo Volvograd pe 14 februarie.


Vezi aici desfasurarea partidei Hypo - Oltchim:

Min 60/ Hypo - Oltchim 26-31

Au marcat: Meirosu 51', Manea 53', 59', Neagu 57', Vizitiu 60'

Oltchim se disteaza pe teren cu o echipa gazda de nerecunoscut, elevele lui Radu Voina debutand in Grupa Principala a Ligii Campionilor cu o victorie pe terenul lui Hypo. Pe parchetul salii din Viena a existat practic o singura echipa, Radulescu, Meirosu si compania impunandu-se gratie unei mentalitati de campioane.

Min 50/ Hypo - Oltchim 19-26

Au marcat: Vizitiu 44', 46', Manea 50'

Valcea impune ritmul partidei, elevele lui Voina conducand si la noua goluri diferenta. Patricia Vizitiu inscrie goluri superbe, iar Paula Radulescu este imperiala in poarta. Hypo recupereaza doua goluri pe tabela dupa o eliminare de doua minute primita de Ada Nechita.


Min 40/ Hypo - Oltchim 16-23

Au marcat: Galca 35', 36', Puscasu 37', Vizitiu 40'

Oltchim nu reuseste sa marcheze in primele cinci minute ale reprizei secunde, dar continua sa conduca pe tabela. Ionela Galca puncteaza de doua ori, iar Paula Radulescu continua evolutia buna. Vizitiu marcheaza superb, iar gazdele nu reusesc sa puna presiune pe echipa pregatita de Radu Voina.


Min 30/ Hypo - Oltchim 13-18

Au marcat: Neagu 21', 25', Vizitiu 22', Manea 24', Maier 29', 29'

Oltchim se distanteaza la cinci goluri gratie unui joc pe contraatac foarte bun, Cristina Neagu puncteaza superb, iar Paula Radulescu inchide poarta. Gazdele nu au foarte multe solutii in joc, iar valcencele fac legea pe teren. Valcea conduce la pauza cu 18-13 dupa o prima repriza buna a campioanei Romaniei.


Min 20/ Hypo - Oltchim 10-12

Au marcat: Meirosu 11', Maier 16', 18', Galca 17', Manea 19', 19'

Oltchim joaca mai multe minute in inferioritate numerica, iar gazdele revin si egaleaza pe tabela la 7. Maier rateaza o lovitura de la 7 metri, iar jocul incepe sa curga in favoarea austriecelor. Campioana Romaniei este surprinsa pe partea stanga a apararii, iar acest lucru se vede pe tabela de marcaj. Radu Voina cere time-out, iar dupa acest moment Manea, Neagu si compania incep sa joace cu totul altceva.


Min 10/ Hypo - Oltchim 3-6

Au marcat: Galca 1', 5', Neagu 3', 4', Vizitiu 6', 10'

Oltchim a inceput bine disputa de la Viena, elevele lui Radu Voina conducand la un moment dat cu scorul de 5-1. Galca, Neagu si Vizitiu au punctat de cate doua ori, iar gazdele au parut suprinse de atacurile bine construite ale valcencelor.

A inceput partida.
sursa http://sport.hotnews.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one