Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Ioan Becali: "Din toamnă Hagi va antrena naţionala!"

Ioan Becali: "Din toamnă Hagi va antrena naţionala!"
7-feb-2010

Impresarul Ioan Becali nu îi prevede un mare viitor selecţionerului Răzvan Lucescu. Acesta susţine că după câteva rezultate slabe pe care le va înregistra România în noua campanie de calificare, Gică Hagi va deveni noul selecţioner.

"Din toamnă, Hagi este pregătit să preia echipa naţională. Din noiembrie îl văd pe bancă, dacă va accepta şi el. El este un brand, Maradona are 10% din cunoştinţele lui Hagi", a spus Ioan Becali la gsp tv.

"Mutu nu o va păţi ca la Chelsea!"

"Să lăsăm acea anchetă, judecată, orice cuvânt în plus a mea, a lui Adrian, ar putea fi folosit împotriva lui. Prandelli i-a spus că e mai bine să aibă 7 zile de pauză pentru ca apoi să vină la antrenamente. Vorbim cu avocaţii. Aştept să se termine această problemă şi apoi putem vorbi. Ancheta e în derulare. E un grup format din opt avocaţi care îl apără pe Mutu. Eu n-am vorbit pentru că am aşteptat ancheta. Nu are nicio legătură cu ce s-a întâmplat la Chelsea. E o imprudenţă, care va fi plătită cu o amendă probabil", a declarat Becali.
sursa http://www.adevarul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one