Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

EXCLUSIV / Gigi îl vrea pe Hagi antrenor la Steaua

9 aug 2010


Lovitură de teatru în Ghencea! La câteva ore după plecarea lui Victor Piţurcă, patronul Stelei a găsit soluţia pentru banca tehnică: Gheorghe Hagi! Tratativele cu "Regele" sunt deja în derulare fiind intermediate de vărul patronului roş-albaştrilor, Ioan Becali. "Adevărul" vă explică de ce Gigi este hotărât să-l readucă pe Hagi la echipă, deşi s-a certat la cuţite cu fostul căpitan al Generaţiei de Aur în 2007.

În cazul în care Hagi va accepta să preia Steaua, Becali ar da două lovituri dintr-o singură mutare. În primul rând, ar stinge conflictul cu suporterii, care, după plecarea lui Piţurcă, i-au declarat război total latifundiarului. Apoi, în viziunea lui Gigi, Hagi îndeplineşte toate calităţile pe care ar trebui să le aibă succesorul lui Piţi: este român, cunoaşte campionatul intern şi este un nume mare.

Giovanni e mandatat să-l convingă

"Regele" nu l-a iertat nici până acum pe Gigi pentru episodul din 2007, atunci când patronul Stelei l-a jignit, în repetate rânduri, pe Hagi, după ce acesta şi-a dat demisia de la Steaua. Finanţatorul roş-albaştrilor ştie acest lucru şi tocmai de aceea încearcă să se împace cu Hagi prin intermediul lui Ioan Becali. Acesta l-a contactat deja pe fostul internaţional şi l-a înştiinţat de oferta Stelei. Mai mult, însuşi Giovanni insistă pentru revenirea "Regelui" în Ghencea. "Piţurcă a lăsat în urmă un lot competitiv. Steaua e un brand, tu la fel. Aveţi nevoie unul de celălalt pentru a ajunge din nou sus", i-ar fi transmis Giovanni lui Hagi.

Îi oferă cel mai mare salariu din Liga I

În încercarea sa de a-l convinge pe Hagi să preia echipa, Gigi Becali i-a făcut o propunere incredibilă pentru Liga I şi pentru vremurile în care criza face ravagii în fotbalul românesc. Astfel, dacă va veni în Ghencea, "Regele" va avea un salariu de 600.000 de euro, plus un bonus de două milioane de euro în cazul în care va duce echipa în grupele Ligii Campionilor.

Rămâi pe www.adevarul.ro pentru mai multe amănunte despre tratativele lui Becali cu Hagi!

sursa :http://www.adevarul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one