Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

EURO 2012 preliminarii/ Romania, in grupa cu Franta, Bosnia, Belarus, Albania si Luxemburg

EURO 2012 preliminarii/ Romania, in grupa cu Franta, Bosnia, Belarus, Albania si Luxemburg
de Adrian Ilincescu HotNews.ro
Duminică, 7 februarie 2010, 12:01 Sport | Fotbal


Euro 2012
Foto: Captura Youtube.com
Tragerea la sorti pentru preliminariile EURO 2012, efectuata la Palatul Culturii din Varsovia, a scos din nou in calea Romaniei echipa nationala a Frantei, formatie pe care am intalnit-o si in campania pentru Mondialul din Africa de Sud. Pe langa Cocosii Galici, tricolorii se mai afla in aceeasi grupa cu Bosnia-Hertegovina, Belarus, Albania si Luxemburg.

"Am picat cu un cap de serie printre cei mai puternici. Era greu sa evitam una din marile puteri, poate cu exceptia Croatiei. Bosnia e tare, avem ascendentul activitatii din ultimul timp, la fel ca si pe Belarus, pe care i-am batut de doua ori in precedenta calificare pentru Euro. Ramanem a doua favorita a grupei dupa Franta, la o oarecare lupta cu Franta. E o componenta a grupei cat de cat convenabila, luptam si vedem ce se va intampla in cele din urma. Sper sa prindem Franta dupa Mondialul din vara, ei vor incerca sa evite asta, cu siguranta" - Mircea Sandu (Tvr1).

"Cea mai accesibila grupa este cea a Romaniei. Franta este buna pentru noi, ei se vor duce de pe primul loc, iar noi de pe locul doi. Nu vom merge la baraj, vom avea cel mai bun punctaj dintre echipele de pe locul doi. Am jucat mereu bine cu Franta, dar trebuie sa recunoastem ca este diferenta de valoare intre noi. Sunt foarte optimist dupa aceasta tragere la sorti" - Dumitru Dragomir (Tvr1).

"Cred ca este o grupa buna, se putea cu siguranta si mai rau. Franta nu este o echipa intr-o forma extraordinara in ultima perioada, au avut probleme cu noi la Paris. Parerea mea este ca trebuie sa trecem de o asemenea grupa daca avem pretentii sa ajungem la EURO. Avem un antrenor ambitios si cred ca aceasta grupa este una extrem de accesibila"- Gica Popescu (Tvr1).


Grupa A

Germania
Turcia
Austria
Belgia
Kazahstan
Azerbaidjan

Grupa B

Rusia
Slovacia
Irlanda
Macedonia
Armenia
Andorra

Grupa C

Italia
Serbia
Irlanda de Nord
Slovenia
Estonia
Insulele FeroeGrupa D

Franta
ROMANIA
Bosnia-Hertegovina
Belarus
Albania
Luxemburg


Grupa E

Olanda
Suedia
Finlanda
Ungaria
Moldova
San Marino


Grupa F

Croatia
Grecia
Israel
Letonia
Georgia
Malta

Grupa G

Anglia
Elvetia
Bulgaria
Tara Galilor
Muntenegru


Grupa H

Portugalia
Danemarca
Norvegia
Cipru
Islanda


Grupa I

Spania
Cehia
Scotia
Lituania
Liechtenstein


Partidele din preliminariile pentru EURO 2012 vor avea loc intre septembrie 2010 si octombrie 2011.

In total, vor fi 14 locuri care vor duce la turneul final, celelalte doua pozitii fiind rezervate tarilor gazda Polonia si Ucraina.

Castigatoarele grupelor si cea mai bine clasata echipa de pe locul doi se vor califica direct la EURO 2012. Pentru celelalte opt echipe de pe locul doi va exista un baraj de calificare, acesta urmand sa se desfasoare in noiembrie 2011.
sursa http://sport.hotnews.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one