Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Vasile Dancu: Ion Iliescu este o relicva a istoriei, care a condus Romania dupa o emotionalitate bolsevica.

Vasile Dancu: Ion Iliescu este o relicva a istoriei, care a condus Romania dupa o emotionalitate bolsevica. Nu are loc la masa de decizii
de R.P. HotNews.ro
Vineri, 22 ianuarie 2010, 13:24 Actualitate | Politic

"Ion Iliescu este o relicva a istoriei. (...) Daca ar fi avut alaturi teoreticieni, asa cum nu-i plac, si intelectuali, nu doar bolsevici, si daca nu ar fi condus Romania dupa o emotionalitate bolsevica, retrograda, ar fi putut sa inteleaga ce se intampla in Romania". Atacul vine din partea social-democratului Vasile Dancu, membru al aripii de la Cluj a PSD.

Intr-o interventie la Realitatea FM, Dancu a sfatuit echipa ce va conduce partidul sa nu mai puna baza pe ceea ce spune fostul presedinte. "Din cauza lui Ion Iliescu, in ultimii ani din nefericire PSD nu are nicio directie, PSD a mers in aliante ciudate cu dreapta fara niciun fel de pozitionare politica".

Intrebat daca deciziile luate in ultimii ani de social-democrati sunt in responsabilitatea presedintelui de onoare si nu a presedintelui Mircea Geoana, Vasile Dancu a explicat ca "am fost membru al BPN pana anul trecut si, de la hotararea de suspendare a lui Traian Basescu, la majoritatea deciziilor care s-au luat de catre BPN - si de care nu este vinovat Geoana, pentru ca au fost aprobate 99% de BPN - Ion Iliescu a fost inspiratorul si cel care a impins inainte toata strategia".

"Ion Iliescu nu a fost presedinte de onoare, ci un fel de presedinte executiv care a impins pe decizii, dar care nu si-a asumat niciodata deciziile. (...) Ion Iliescu ar trebui sa aiba un loc in istoria partidului, dar nu la masa de decizii din acest moment", a continuat Dancu.

Declaratiile vin dupa ce liderul de onoare al PSD, Ion Iliescu, i-a calificat pe Vasile Dancu si pe Ioan Rus drept „carcotasi marginasi", de care PSD nu are nevoie.
sursa http://www.hotnews.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one