Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Un sir de asasinate in stil mafiot in Romania

Caz fara precedent pentru procurorii de la crima organizata: Un sir de asasinate in stil mafiot in Romania
Ziarul Financiar
16.01.2010 - 17:09

Un sir de asasinate in stil mafiot din Romania sunt anchetate de procurorii si politistii de la Crima Organizata. Pana acum au fost descoperite patru victime ucise de catre membrii unui grup infractional in perioada 2006-2008. Potrivit procurorilor, "dupa ce erau obligate sa ingereze alcool si pastile de diazepam, victimele erau ingropate de vii sau aruncate in canalul Dunare - Marea Neagra".

Procurorul general al Romaniei, Codruta Kovesi, a declarat pentru
Gandul
: "Este un caz fara precedent pentru procurori, un caz foarte complex, in care crimele au fost comise cu violenta extrema.
Dosarul este in curs si nu va pot oferi alte detalii, as vrea doar sa mai subliniez faptul ca rezultatul se datoreaza cooperarii dintre mai multe institutii cu atributii in domeniu". Cititi mai mult pe
www.gandul.info
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one