Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Trimite PDL Guvernul acasă?

3 iunie 2010

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat miercuri că le-ar recomanda colegilor săi din PDL să asigure cvorumul când se va dezbate şi vota moţiunea de cenzură a opoziţiei, dar să nu voteze, pentru a nu gira un "gest politic sinucigaş", informează NewsIn.

Solicitată, într-o emisiune a postului B1 TV, să comenteze poziţia exprimată de UNPR, formaţiune care sprijină Guvernul, cum că parlamentarii săi se vor abţine la votul unei moţiuni de cenzură după angajarea răspunderii Guvernului Boc pe legile ce prevăd reduceri de cheltuieli bugetare, Anastase s-a arătat în favoarea unui astfel de gest şi din partea PDL.

"Aici este o nuanţă pe care trebuie să o discutăm cu cei de la UNPR în sensul următor, vreau să vă spun că dacă e să mă întrebaţi ca o opinie personală, şi eu le-aş recomanda colegilor mei din PDL să stăm în sală să asigurăm cvorumul, dar să nu participăm la acest gest politic care este sinucigaş. Pentru că în momentul ăsta e mai puţin important că e Guvernul Boc, dar peste criza asta îngrozitoare, a arunca în haos această ţară prin decizia de a dărâma un Guvern, de a nu mai veni tranşa de la FMI, de a nu lua decizii necesare este pur şi simplu sinucigaş! Eu nu sunt de acord să participăm la această mascaradă, din păcate spun, pentru că în alte ţări opoziţia a venit lângă cei de la guvernare şi a stat să găsească soluţii", a spus Roberta Anastase.

Preşedintele Camerei a arătat că atitudinea opoziţiei a fost, în schimb, de a îi lăsa singuri pe cei de la putere şi, în plus, de a "scrie trei foi" pe post de moţiune de cenzură.

Ea a mai precizat că în acest moment deputaţii din opoziţie se bucură că nu sunt în locul celor de la guvernare, ba chiar "aprind lumânări la biserică" pentru că nu trebuie să fie ei cei care îşi asumă măsurile nepopulare ale Guvernului.

Vicepreşedintele UNPR Ioan Munteanu a declarat miercuri, la Realitatea FM, că parlamentarii Uniunii vor fi prezenţi în sală la moţiunea de cenzură, dar se vor abţine de la vot, el explicând această conduită prin faptul că noul partid doreşte să-şi construiască o identitate şi nu să fie perceput ca "remorca" Guvernului.
sursa :http://www.romanialibera.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one