Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Procurorii au dispus neinceperea urmaririi penale in cazul Elenei Udrea

de D.G. HotNews.ro Marţi, 22 decembrie 2009, 15:17 Actualitate | Esenţial Elena Udrea Foto: Agerpres Oficialii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au confirmat, marti, ca s-a dispus neinceperea urmaririi penale in cazul Elenei Udrea, informeaza NewsIn. Comisia parlamentara care a verificat activitatea Elenei Udrea, in calitate de ministru al Turismului, a cerut in luna septembrie inceperea urmaririi penale pe numele sau. Informatia privind NUP-ul primit de Udrea a fost facuta publica marti de Mircea Toader, liderul deputatilor PD-L. La Realitatea FM, acesta a spus ca Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus neinceperea urmaririi penale pentru toate capetele de acuzare cercetate de Parlament in cazul Elenei Udrea, deci nu mai sunt probleme ca ea sa fie desemnata ministrul Dezvoltarii si Turismului. Toader a precizat ca Elena Udrea si-a anuntat colegii vineri despre decizia procurorilor, inainte de a primi votul de incredere pentru nominalizarea sa in noul Guvern. Elena Udrea a fost acuzata de comisia parlamentara de ancheta de abuz in serviciu, neglijenta in serviciu, instigare la infractiunea de abuz contra interesului public si conflict de interese. Comisia parlamentara a verificat activitatea Elenei Udrea, in calitate de ministru al Turismului, si a cerut Camerei Deputatilor inceperea urmaririi penale pe numele sau. Ministrul Turismului, Elena Udrea, a fost invitata de doua ori la comisia parlamentara de ancheta, care verifica legalitatea modului in care au fost cheltuiti banii publici alocati acestui minister. Udrea s-a prezentat de fiecare data pentru a critica dur componenta comisiei, acuzand deputatii ca doresc sa-i fabrice un dosar penal. Elena Udrea a plecat de la comisie, fara a participa la audieri sau a raspunde la intrebarile deputatilor, dupa ce a sustinut ca aceasta comisie este ilegala. sursa : http://www.hotnews.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one