Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Traian Basescu: Am emis decretul de desemnare in functia de premier a lui Emil Boc

de Redactie HotNews.ro
Joi, 17 decembrie 2009, 10:12 Actualitate | Politic


"Cred ca ati constatat toti atmosfera in care s-a desfasurat dialogul su partidele. Nu voi mai reveni intr-o sinteza, pentrru ca presa a avut ocazia sa preia pe larg pozitiile partidelor. Inteleg ca unele partide inca n-au iesit din atmosfera de campanie, altele au probleme interne, asa ca ma vad nevoit sa adopt o solutie pe care o pot asigura in momentul de fata pentru ca Romania sa aiba un guvern. Din acest motiv, am emis decretul de desemnare in functia de premier a dlui Emil Boc", a anuntat presedintele Traian Basescu, in cadrul unei declaratii de presa.

Iata cele mai importante declaratii ale presedintelui Traian Basescu:

•Ma vad nevoit sa adopt o solutie pe care o pot asigura in momentul de fata pentru ca Romania sa aiba un guvern
•Am emis decretul de desemnare in functia de premier a dlui Emil Boc
•Vreau sa stiti si care e programul convenit cu UE, FMI si Banca Mondiala pentru ca Romania sa-si redeschida accesul la resurse de finantare

•E un program foarte strans, va trebui sa avem Guvern in functiune pe 23 decembrie

•Guvernul trebuie sa depuna bugetul la Parlament pana la finalul anului, pentru ca pe 4 sau 5 ianuarie, Parlamentul sa inceapa examinarea bugetului de stat, iar pe 16 sa avem bugetul aprobat

•Numai cu bugetul aprobat putem solicita prezenta echipei FMI
•Cred ca echipa poate sa termine evaluarea intre 20 si 27 ianuarie, pentru ca documentul pentru board-ul Fondului sa fie pregatit
•Se poate estima ca documentul poate fi aprobat in sedinta FMI din 12 sau 15 februarie, nu e inca sigura data, dar atunci va fi sedinta.

•Pe data de 17 februarie am putea primi simultan transa a treia, 1,5 milioarde euro si cea de-a patra, 830 miliioane euro.

•Din suma totala, de 2,3 miliarde euro, jumatate merge la BNR, jumatate la Ministerul Finantelor pentru sustinerea deficitului bugetar
•L-am informat pe premierul Emil Boc ca este solutia pentru formarea unui nou cabinet si i-am cerut acceptul
•Sper ca Parlamentul sa dea un raspuns pozitiv acestor urgente pe care le avem
•De ce ne trebuie foarte rapid un Guvern? In alte conditii, as fi prelungit perioada de tatonari intre partide, dar nevoile de finantare nu ne permit intarzieri, astfel ca astazi am vorbit cu premierul Boc si i-am cerut acceptul pentru desemnare si am discutat acest program convenit in cursul zileui de ieri si definitivat aseara .
sursa: http://www.hotnews.ro/

comenteaza

Creat 12/17/2009 10:30:43 | Ultima modificare 12/17/2009 10:31:47
Va rog comentarii civilizate cu argumente si nu trageti in mesager.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one