Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Stolojan: La Congres vor fi schimbari si in conducerea PDL

Stolojan: La Congres vor fi schimbari si in conducerea PDL
de Carla Dinu HotNews.ro
Joi, 7 ianuarie 2010,

Prim-vicepresedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, miercuri, pentru Mediafax, ca la Congresul partidului vor fi schimbari si la nivelul conducerii partidului, existand un sistem de motiuni, dar a aratat ca Emil Boc a demonstrat in aceasta perioada calitati ca presedinte al formatiunii.

Intrebat daca exista riscul oligarhizarii partidului, asa cum a declarat europarlamentarul Cristian Preda, Stolojan a raspuns: "Nu cred ca avem probleme in luarea deciziilor ci avem decizii care se iau in baza statutului partidului, dar nu sunt decizii suficient de fundamentate".

Stolojan a dat ca exemplu cazul lui lui Honorius Prigoana: "In BPN noi am avut doar doua propuneri, nu am avut alti amatori de a candida acolo si intre cele doua s-a hotarat sa se mearga cu Honorius. Faptul ca vine din mediul de afaceri, foarte bine, poate sa vina din si din zona societatii civile, e bine sa vina din toate directiile".

Despre ceea ce se va intampla la congresul PDL din acest an, Stolojan a spus ca important este sa se regandeasca strategia si obiectivele partidului pentru urmatorii patru ani. "Vor fi evident schimbari si in conducere, vor candida unii, altii, exista un sistem de motiuni la nivel central, dar nu asta e principala problema, si anume schimbarile la nivelul conducerii.

Problemele importante sunt de a regandi sau a pune in dezbatere obiectivele pe care si le propune PDL in urmatoarea perioada de 4 ani, directiile strategice si de a da responsabilitati care sa inceapa sa actioneze pentru a le atinge", a declarat Theodor Stolojan.

El apreciaza, insa, ca Emil Boc a demonstrat ca poate sa isi continue sefia PDL. "Ca functie de presedinte, Boc este politician de succes, a demonstrat calitati. Restul, e loc pentru toata lumea care doreste sa activeze".

Europarlamentarul Cristian Preda a declarat, miercuri, raspunzand unei declaratii a deputatului Sever Voinescu, ca, in opinia sa, oligarh inseamna om cu bani, care influenteaza decizii in partide, mentionand ca atat in PDL, cat si in alte formatiuni influenta oligarhilor trebuie sa inceteze.
sursa http://www.hotnews.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one