Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Ionescu Ion: Derbedeii sa plateasca

Creat 01/03/2010 08:18:43 | Ultima modificare 01/03/2010 08:19:59
Trebuia ca CNA sa nu se limiteze la admonestari verbale, ci sa aplice postului de radio o amenda de cincisutedemilioane de lei (vechi), pe care sa o plateasca cel ce se va dovedi ca este vinovat. Numai asa se vor invata minte derbedeii ca ei nu se afla la butoane proprii, de manipulare a populatiei.
Derbedeul in cauza a fost sigur ca va castiga Geoana si a vrut sa poata dovedi ulterior comunicarii rezultatelor ca a avut si el o contributie, pentru care sa aibe un "ce-profit".
spectrum: te-ai gindit ca poate fi : acarul Paun ? Te-ai gindit ca redactor era Gheorghe Verman care a facut acelas lucru in 1990 la alegerile din Duminica Orbului. La emisiunea ,,Noaptea Alegerilor,, a schimbat de o gramada ori ,,comperajele,, asa ca....aici e problema ,nu la un operator amarit.......................???
Vineri, 01 Ianuarie 2010 21:39
sursa http://www.romanialibera.ro/
Acces utilizator: Adresa email  Parolă  Înregistrare
:-):-D:-D:-P:-O:-(:-B:-/:-o;-)B-):-X>-)]-|[-][-]love
Trimite ca și anonim - Nume:
Adresa email:
Scrieţi codul de control "3870":
 
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one