Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Sindicalistii cer Guvernului sa perceapa taxe bancilor ca sa participe la criza

Sindicalistii cer Guvernului sa perceapa taxe bancilor ca sa participe la criza
Ziarul Financiar
18.01.2010

"Cartel Alfa" solicita clasei politice ca in negocierile ulterioare cu FMI si in cadrul viitoarelor consultari intre decidentii politici ai Romaniei sa aiba in vedere ca nu numai cetatenii trebuie sa plateasca efectele crizei, ci si bancile, cerand introducerea taxei pe tranzactiile financiare, scrie Mediafax.
In apelul adresat clasei politice, Parlamentului, premierului si sefului statului, Comitetului Confederal al Confederatiei "Cartel Alfa" solicita sa se aiba in vedere faptul ca nu numai cetatenii trebuie sa plateasca "pentru consecintele unei crize de care nu sunt responsabili".
In mod echitabil, sarcina salvarii din impasul economic ar trebui sa fie transferata in mod direct si bancilor. De aceea, introducerea taxei pentru tranzactiile financiare, ca modalitate de stopare a comportamentelor riscante ale bancilor, ar trebui sa devina o prioritate, nu numai a oficialilor europeni, a sindicatelor reprezentate de Organizatia Mondiala a Muncii, ci si a Guvernului Romaniei", se arata intr-un comunicat de luni al "Cartel Alfa". Cititi mai mult pe www.mediafax.biz
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one