Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Seful de campanie al PNL Iasi: E timpul debarcarii lui Crin Antonescu si al smecherilor din BPC

Duminica, 20 Decembrie 2009
Seful de campanie al PNL Iasi, Valerian Salavastru, afirma, intr-o scrisoare deschisa, ca e "timpul debarcarii lui Crin Antonescu" si inlocuirea "smecherilor de Bucuresti", care se rotesc intre ei in Biroul
Politic Central, cu reprezentanti ai filialelor, transmite NewsIn.

In scrisoarea sa, liberalul iesean subliniaza ca, in timp ce Calin Popescu Tariceanu lua decizii cu Bogdan Olteanu si Cristian David, Antonescu ia hotararile care afecteaza partidul cu Ludovic Orban si Norica Nicolai, despre aceste persoane din urma Salavastru precizand ca sunt "oameni antipatizati de electorat si chiar de liberali".

Salavastru precizeaza ca Antonescu face acelasi greseli ca cele ale predecesorului sau, Calin Popescu Tariceanu, pentru
ca "ia decizii in cadru restrans si nu cunoaste partidul".

"Tariceanu nu a consultat forurile statutare ale partidului. Antonescu a fost mai smecher: chipurile a consultat partidul. Numai ca s-a antepronuntat de fiecare data (si in 23 noiembrie si in 7 decembrie). Si numai ca si-a batut joc de Delegatia Permanenta, atunci cand, desi reprezentantii filialelor ar fi vrut sa voteze intrarea sau nu la guvernare - si ar fi votat covarsitor pentru intrare -, el a facut un artificiu si a propus votarea sau nu a unei 'scrisori'. PNL si Antonescu au avut o prestatie lamentabila in tot anul 2009, pana la saptamana de gratie 16-21 noiembrie. Atunci, Antonescu a crescut deoarece a inceput sa loveasca in Geoana si pentru ca la intalnirile dintre candidati a punctat. Atat!", afirma Salavastru.

Acesta a subliniat ca Tariceanu "nu e o solutie pentru sefia partidului", in opinia liberalului fiind necesara o "conducere colegiala" pe o perioada determinata. "De exemplu, trei, ca la UFD (fosta formatiune Uniunea Fortelor de Dreapta, n.r.), e o solutie provizorie", a mai spus liberalul iesean.

Cu toate acestea, Salavastru a declarat ca Antonescu poate fi un candidat bun pentru alegerile prezidentiale din 2014, dar trebuie la conducerea PNL un "alt presedinte care sa organizeze partidul in spate".

"Eu cred ca inlocuirea ‘smecherilor de Bucuresti’, care se rotesc intre ei la conducerea PNL, cu reprezentanti ai filialelor e solutia pentru Biroul Politic Central. Cred ca o pauza de doi-trei ani
pentru toti cei care au fost membri in BPC in ultimii cinci ani e de bun simt", a mai declarat Salavastru.

Liberalul iesean a mentionat ca se impune un congres extraordinar, care ar putea avea loc cel tarziu in primavara anului 2010, iar noua conducere sa deschida negocierile cu PDL pentru formarea unei aliante.

"Le spun colegilor primari PNL, parlamentari PNL, alti membri valorosi ca nu le va fi bine daca negociaza individual cu PDL sau daca dezerteaza. Cred ca un partid primenit la Congres poate construi cu PDL o noua alianta de dreapta in Romania
, pentru mai multi ani", a precizat Salavastru.

La inceputul anului 2009, Salavastru, un apropiat al lui Relu Fenechiu, a fost printre primii liberali care i-au cerut mandatul lui Calin Popescu Tariceanu si care l-au sustinut pe Crin Antonescu pentru ocuparea functiei de presedinte al PNL. Dupa primul tur al alegerilor prezidentiale, Salavastru a iesit public si a facut apel catre Antonescu sa incheie o alianta cu PDL.

sursa : http://www.romanialibera.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one