Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Secţiune nouă

Senatorul PD-L Iulian Urban vrea ca jurnaliştii sa depuna declaraţii de interese la ANI

Senatorul PDL Iulian Urban vrea ca jurnaliştii să depună şi ei, precum angajaţii plătiţi din bani publici, declaraţie de interese la ANI. Democrat-liberalul spune că demersul său reprezintă o încercare de a "transparentiza" presa."Nu văd o explicaţie pentru care jurnaliştii, formatorii de opinie, cei care se manifestă în spaţiul public nu ar fi dispuşi, dacă tot vorbim despre transparentizarea activităţii jurnalistice din România, să depună declaraţii de interese. Nu se pune problema de declaraţii de avere, căci sunt plătiţi din bani privaţi", a declarat Iulian Urban, citat de Mediafax.Urban spune că i-a venit ideea ca jurnaliştii să depună declaraţii de interese, după perioada de campanie electorală, în care au existat "o grămadă de suspiciuni"."Campania electorală a scos la iveală tot felul de ciudăţenii, tot felul de oameni care sunt în consilii de administraţii, pe la firme, care au tot felul de interese, care susţin o grupare dintr-un partid împotriva alteia, care susţin un partid împotriva altuia. Haideţi să mergem toţi cu o formă de transparenţă, pentru că o declaraţie de interese nu face rău nimănui", a continuat senatorul PDL, adăugând că dacă demsersul său va fi votat de Senat, atunci va însemna o garanţie pentru consumatorul de presă, că jurnalistul sau formatorul de opinie este avizat.
Potrivit amendamentului depus de Urban la proiectul de modificare a Legii ANI si care va fi discutat in Comisia Juridica a Senatului, jurnaliştii ar trebui să depună declaraţia de interese la şeful departamentului de resurse umane. Iulian Urban a precizat că propunerea sa se referă doar la jurnalişti şi nu la bloggeri. "Nu toată lumea care scrie pe un blog intră în categoria jurnaliştilor", a precizat senatorul PDL.

sursa http://www.revista22.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one