Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Secţiune nouă

Ministrul de externe de la Tiraspol: "Cerem Moscovei sa trimita 2400 de militari rusi si o escadrila de elicoptere in Transnistria"
de Victor Cozmei HotNews.ro
Vineri, 22 ianuarie 2010, 23:22 Actualitate | Internaţional

Ministrul de externe al regimului de la Tiraspol, Vladimir Yastrebciak, a declarat, in intalnirea cu adjunctul ministrului afacerilor externe al Federatiei Ruse, Grigori Karasin, ca este "necesara cresterea numarului de militari pana la 2400 si reintoarcerea unei escadrile de elicoptere a armatei ruse pe aerodromul din Tiraspol", informeaza Unimedia.md care citeaza Kommersant.

Declaratia ministrului de externe de la Tiraspol vine ca reactie la pozitia adoptata de autoritatile de la Chisinau care au cerut retragerea imediata si neconditionata a militarilor rusi de pe teritoriul Republicii Moldova, amplasati in regiunea transnistreana cu statut de militari de mentinere a pacii.

Presedintele interimar, Mihai Ghimpu a declarat, la intalnirea sa cu Grigori Karasin, ca "Federatia Rusa are un rol important in solutionarea conflictului din Transnistria" si ca "armata rusa trebuie sa paraseasca imediat teritoriul Republicii Moldova, in conformitate cu obligatiile asumate la summitul de la Instambul al OSCE". In replica, Grigori Karasin a declarat ca Rusia va analiza posibilitatea retragerii militarilor din zona transnistreana cand statutul regiunii la nivel politic va fi decis si a precizat ca "pozitia Chisinaului este neproductiva".

Potrivit Kommersant, Federatia Rusa are 335 de militari in cadrul misiunii de mentinere a pacii si o grupa operativa de 1500 de militari, ramasi de la Armata a XIV-a, care pazesc depozitele militare de la Colbasna, informeaza Unimedia.md.
sursa http://www.hotnews.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one