Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Sebastian Vladescu: Din martie vom fi in grafic cu incasarile la buget. In privinta iesirii din criza, suntem pe drumul cel bun

de Dan Popa HotNews.ro
Luni, 15 martie 2010, 13:40 Economie | Finanţe & Bănci

Ianuarie si februarie au adus venituri la bugetul de stat sub asteptari, dar incepand din luna martie nivelul acestora ar putea reveni „in grafic”, a declarat luni, ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu. El s-a manifestat optimist cu privire la evolutiile economiei din acest an, dar a tinut sa precizeze ca revenirea Romaniei depinde in buna masura de revenirea Europei si a „altor cateva state care constituie pietele de export ale Romaniei”.
Economia romaneasca incepe sa functioneze mai bine ca anul trecut
Potrivit ministrului de Finante, „Economia romaneasca incepe sa functioneze mai bine ca anul trecut potrivit semnelor, cum ar fi productia industriala si exporturile. Asta ne arata ca seturile de masuri luate de guvern si Banca Nationala au asigurat stabilitatea necesara economiei romanesti, astfel incat fluxurile de investitii, care sunt vitale pentru dezvoltarea Romaniei, sa primeasca sansa de a reveni in economia romaneasca”, a afirmat Vladescu.
Vladescu: Deocamdata nu avem in plan lansarea de obligatiuni in alte valute decat euro
Acesta a mai spus ca miliardul de euro obtinut de pe pietele externe va fi folosit integral in investitii si ca obligatiunile au fost in euro din cauza apropiatei integrari a tarii noastre in Euroland. "Deocamdata nu avem in plan lansarea de obligatiuni in alte valute decat Europa", a conchis Vladescu.
sursa http://economie.hotnews.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one