Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

„Sarea de baie” a ucis deja cinci bucureşteni

Elena Udrea: Marie Jeanne stia de rapirea jurnalistilor si ca a fost o inscenare
de Ionut Baias HotNews.ro
Luni, 11 ianuarie 2010, 22:48 Revista Presei | Radio TV


Elena Udrea la OTV
Foto: OTV
Dupa ce presedintele Traian Basescu a anuntat ca va avea o aparitie lunara la postul de televiziune OTV, iata ca si Elena Udrea a fost, luni seara, invitata lui Dan Diaconescu. Mai mult, pe langa discutiile privind scena politica si criza economica, Elena Udrea a facut si o declaratie soc referitoare la cazul "rapirii jurnalistilor romani in Irak" spunand ca Marie Jeanne, unul dintre jurnalistii rapiti "a stiut ce se va intampla, dar ca nu a stiut si ce sens va lua" toata povestea, "o poveste care i-ar fi adus notorietate si celebritate".

Ministrul PDL a lasat sa se inteleaga ca atat Marie Jeanne cat si tatal acesteia, senator PSD, aveau bune relatii cu Omar Hayssam si au stiut ce pune acesta la cale. In ceea ce-l priveste pe sirian, Udrea sustine ca acesta a vrut sa-si imbunatateasca imaginea si "sa intre in gratiile puterii".

"In acea perioada Omar Hayssam era dornic sa intre in relatii cu noua conducere. El era foarte apropiat de PSD. Omar Hayssam fusese arestat prin noiembrie 2004, dupa alegeri a incercat sa intre in gratiile noii puteri si a sperat. El mai adusese niste rapiti cu vreun an in urma de pe un vapor. A sperat ca prin aceasta actiune, chipurile rapim niste ziaristi romani si apoi ma implic eu, Omar Hayssam, in a-i aduce inapoi. 'Asa intru in gratiile puterii si nu mai am probleme cu justitia' a crezut acesta. Nu a fost sa fie asa, iar rapirea s-a transformat in ceva foarte serios si foarte tragic", este declaratia Elenei Udrea.

Trecand intr-un registru mai degajat, liderul PDL a marturisit ca nu prea mai citeste poezie fiindca nu are starea potrivita si ca ultima carte citita a fost "De ce iubim femeile", fapt care a facut-o pe femeia Udrea sa-l "vada intr-un alt fel pe Mircea Cartarescu".
sursahttp://revistapresei.hotnews.ro
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one