Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Rusia, consultată în avans pe tema scutului antirachetă din România

Rusia, consultată în avans pe tema scutului antirachetă din România
11-feb-2010

România este inclusă în etapa a doua a sistemului american de apărare împotriva rachetelor balistice. Această etapă presupune găzduirea unor noi generaţii de rachete de interceptare SM-3 (tip block 1B), care vor deveni operaţionale începând cu 2015.

În afară de interceptorii tereştri din România vor fi instalate noi sisteme de radar în baze terestre din Europa de Sud-Est. Bucureştiul nu va trebui să cumpere rachetele SM-3 şi nici nu va suporta costurile pentru instalarea acestora pe teritoriul României,cheltuielile fiind suportate de Statele Unite. Pe de altă parte, orice alte eventuale costuri vor face obiectul negocierilor bilaterale.
sursa http://www.adevarul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one