Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

raian Basescu despre extradarea lui Omar Hayssam

VIDEO Traian Basescu despre extradarea lui Omar Hayssam: Pana la urma, or sa ajunga toti acasa
de R.P. , V.M. HotNews.ro
Sâmbătă, 9 ianuarie 2010, 18:38 Actualitate | Politic

Presedintele Traian Basescu si-a facut cumparaturile, sambata seara, intr-un supermarket din Bucuresti. Prilej pentru jurnalisti sa il intrebe pe seful statului despre extradarea lui Omar Hayssam, dar si despre vaccinul impotriva gripei AH1N1. "Pana la urma, or sa ajunga toti acasa", a raspuns liderul de la Cotroceni, in ceea ce priveste situatia lui Hayssam.

Intrebat cu privire la cozile pe care le-au facut romanii pentru a se vaccina impotriva gripei AH1N1, Traian Basescu a replicat: "Da-mi, Doamne, mintea romanului cea de pe urma!". "Cand statul a pus la dispozitie vaccinul inca din 26 noiembrie, (n.r. cand a inceput campania de vaccinare), n-a vrut nimeni si ne luam dupa toti care isi dadeau cu parerea pe Internet. Acum alergam toti dupa vaccin", a continuat seful statului.

Traian Basescu a precizat ca s-a vaccinat impotriva gripei noi in urma cu o zi, subliniind ca nici el, nici familia lui, nu au suferit efecte secundare in urma vaccinului. "Sotia a fost si azi la calarie, fetele sunt in miscare - deci n-avem nimic niciunul", a adaugat presedintele.

Seful statului a mai mentionat ca, in fiecare an, face un set de injectii pentru imunizare. "Sunt 10 injectii, Cantastim sau ceva de genul acesta, este un vechi vaccin al Institutului Cantacuzino, care imunizeaza. Din cauza lor a trebuit sa fac o pauza pana sa-l fac si pe acesta, anti-gripa noua", a explicat el.

Intrucat si-a aprovizionat cosul cu fructe si legume, seful statului a fost intrebat cum i se par preturile si daca a cumparat produse romanesti. "Mi se par destul de apropiate cu cele de dinainte de Revelion. Au crescut putin doar. Am cautat rosii romanesti, dar nu sunt. Doar mere am reusit sa gasesc romanesti", a raspuns Basescu.

Presedintele a fost solicitat sa comenteze si in legatura bugetul de stat, care se afla in dezbaterea Parlamentului in aceste zile. "O sa am o parere despre buget cand vine la promulgare", a raspuns scurt Basescu.

Reporterii nu au ratat ocazia sa-l intrebe si despre recent anuntata nunta a fiicei sale Elenei Basescu. "Chiar aici vreti sa stiti de nunta. Vorbiti cu fii-mea", a spus seful statului.
sursa :
VIDEO Traian Basescu despre extradarea lui Omar Hayssam: Pana la urma, or sa ajunga toti acasa de R.P. , V.M. HotNews.ro Sâmbătă, 9 ianuarie 2010, 18:38 Actualitate | Politic Presedintele Traian Basescu si-a facut cumparaturile, sambata seara, intr-un supermarket din Bucuresti. Prilej pentru jurnalisti sa il intrebe pe seful statului despre extradarea lui Omar Hayssam, dar si despre vaccinul impotriva gripei AH1N1. "Pana la urma, or sa ajunga toti acasa", a raspuns liderul de la Cotroceni, in ceea ce priveste situatia lui Hayssam. Intrebat cu privire la cozile pe care le-au facut romanii pentru a se vaccina impotriva gripei AH1N1, Traian Basescu a replicat: "Da-mi, Doamne, mintea romanului cea de pe urma!". "Cand statul a pus la dispozitie vaccinul inca din 26 noiembrie, (n.r. cand a inceput campania de vaccinare), n-a vrut nimeni si ne luam dupa toti care isi dadeau cu parerea pe Internet. Acum alergam toti dupa vaccin", a continuat seful statului. Traian Basescu a precizat ca s-a vaccinat impotriva gripei noi in urma cu o zi, subliniind ca nici el, nici familia lui, nu au suferit efecte secundare in urma vaccinului. "Sotia a fost si azi la calarie, fetele sunt in miscare - deci n-avem nimic niciunul", a adaugat presedintele. Seful statului a mai mentionat ca, in fiecare an, face un set de injectii pentru imunizare. "Sunt 10 injectii, Cantastim sau ceva de genul acesta, este un vechi vaccin al Institutului Cantacuzino, care imunizeaza. Din cauza lor a trebuit sa fac o pauza pana sa-l fac si pe acesta, anti-gripa noua", a explicat el. Intrucat si-a aprovizionat cosul cu fructe si legume, seful statului a fost intrebat cum i se par preturile si daca a cumparat produse romanesti. "Mi se par destul de apropiate cu cele de dinainte de Revelion. Au crescut putin doar. Am cautat rosii romanesti, dar nu sunt. Doar mere am reusit sa gasesc romanesti", a raspuns Basescu. Presedintele a fost solicitat sa comenteze si in legatura bugetul de stat, care se afla in dezbaterea Parlamentului in aceste zile. "O sa am o parere despre buget cand vine la promulgare", a raspuns scurt Basescu. Reporterii nu au ratat ocazia sa-l intrebe si despre recent anuntata nunta a fiicei sale Elenei Basescu. "Chiar aici vreti sa stiti de nunta. Vorbiti cu fii-mea", a spus seful statului. sursa http://www.hotnews.ro/ Ps<>interesant "Sunt 10 injectii, Cantastim sau ceva de genul acesta, este un vechi vaccin al Institutului Cantacuzino "<>
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one