Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Purtatoarea de cuvant al lui Boc si-a pierdut cumpatul la Realitatea TV

Purtatoarea de cuvant al lui Boc si-a pierdut cumpatul la Realitatea TV
28-feb-2010

Purtatoarea de cuvant a Guvernului Boc, Ioana Muntean, a intervenit vineri in direct, la Realitatea TV, rastindu-se la moderatoarea emisiunii de la acea ora, dupa ce s-au transmis informatii eronate cu privire la certificatele energetice pentru locuinte.

"Noi am precizat extrem de clar situatia, am dat o declaratie. Certificatele energetice nu sunt necesare, si stiti de ce? Pentru ca actul normativ care prevede necesitatea certificatului energetic nu este in vigoare inca", a spus Ioana Muntean, pe un ton ridicat, in direct.

Purtatoarea de cuvant a Guvernului a reprosat, pe un ton rastit, ca postul TV a ignorat o declaratie pe care o daduse cu o zi inainte, sustinand ca nu o mai gasesc. "Mi se pare inadmisibil", a spus Ioana Muntean, refuzand sa raspunda la intrebarile care i se puneau si vorbind peste cei din studiou.

In momentul in care moderatoarea emisiunii a incercat sa spuna ceva, purtatoarea de cuvant a Guvernului a declarat ca doar atat a avut de spus, a zis la revedere si a inchis telefonul, lasandu-i derutati pe cei din platou.

Presa a prezentat informatia potrivit careia cladirile fara certificat energetic vor fi excluse din programul "Prima Casa", potrivit unei Hotarari de Guvern publicate in Monitorul Oficial. Cu toate acestea, Guvernul a dezmintit informatia, precizand ca actul normativ care prevede obligativitatea certificatelor nu a intrat inca in vigoare.

Reprezentantii Guvernului au precizat pentru Ziare.com ca momentan locuintele fara certificat energetic pot fi cumparate prin programul "Prima Casa".

"Nu este nevoie ca locuintele care sunt cumparate acum prin programul Prima Casa sa aiba nevoie de certificate energetice. Acestea nu sunt o cerinta in program, dar vor fi obligatorii din momentul in care va intra in vigoare legea prin care se introduc certificatele", a declarat, in urma cu cateva zile, Ioana Muntean, pentru Ziare.com.

Muntean a mai precizat ca premierul a cerut in ultima sedinta de guvern sa se amane introducerea certificatelor deoarece in Romania nu sunt suficienti auditori energetici.
sursa http://www.ziare.com
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one