Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Proiect de lege prin care toti bugetarii sunt obligati sa depuna declaratii de avere si de interese, intrand sub controlul ANI

Proiect de lege prin care toti bugetarii sunt obligati sa depuna declaratii de avere si de interese, intrand sub controlul ANI
Marti 2 februarie pe rolul Comisiei Juridice din Senatul Romaniei vedeta este cu siguranta ANI.
Asta pentru ca nu mai putin de trei proiecte de lege vizand completarea legii Agentiei Nationale pentru Integritate.
Cel mai important mi se pare insa acest proiect de lege : Propunere legislativă pentru modificarea Legii nr.144(r1) din 21/05/2007 republicată în Monitorul Oficial, Partea I nr.535 din 03/08/2009 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale de Integritate inregistrat sub numarul L625/2009, care propune ca toti bugetarii si tot personalul aflat sub contract care presupune plata lor cu bani publici, sa fie obligati sa depuna declaratii de avere si de interese pentru combaterea coruptiei.

Propunerea legislativa contine o mica "capcana" si anume imprejurarea ca se propune ca bugetarii care au un salariu egal cu minim 5 salarii minime pe economie sa depuna declaratii de avere si de interese. Va dati seama cati bugetari au 3500 ron salariu, astfel incat cred ca aici se va formula un amendament de respingere a instituirii acestui prag.

In principiu eu unul pot sa ma declar de acord cu aceasta initiativa legislativa insa, in conditiile in care ANI ar trebui sa verifice circa 1,5 milioane de persoane, stau sa ma intreb astfel :
1. ce buget ar trebui sa primeasca ANI si cred ca aici ar fi vorba de zeci de milioane de euro anual
2. va dati seama la ce structura organizatorica va trebui sa ajunga ANI pentru a putea sa indeplineasca aceste atributii

ASTEPT SI COMENTARIILE SI PUNCTELE VOASTRE DE VEDERE mai ales ca Senatul este Camera Decizionala !
sursa http://www.urbaniulian.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one