Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Craiova: DNA neagă informaţia potrivit căreia Darius Vâlcov ar fi fost ridicat de procurori

Craiova: DNA neagă informaţia potrivit căreia Darius Vâlcov ar fi fost ridicat de procurori

Reprezentanţii DNA- Serviciul Teritorial Craiova au precizat, pentru "Adevărul" că Darius Vâlcov nu este este urmărit penal şi nici măcar cercetat în vreo cauză.

Conducerea DNA Craiova a declarat pentru "Adevărul" că informaţia conform căreia Darius Vâlcov, primarul Slatinei, ar fi fost ridicat de dimineaţă de procurorii DNA este falsă. "Nu este adevărat. Faţă de Darius Vâlcov nu este începută urmărirea penală şi nici nu a fost cercetat în vreo cauză", au spus reprezentanţii DNA Craiova.

Potrivit DNA, informaţia ar fi fost lansată de o ziaristă de la un cotidian local din Slatina şi, cel mai probabil, ar fi fost apoi preluată de Mediafax.
sursa :http://www.adevarul.ro/l
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one