Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Primarul Slatinei trimis la DNA de Mediafax şi Antena 3

Primarul Slatinei trimis la DNA de Mediafax şi Antena 3
7-feb-2010

Soţul Laviniei Şandru şi primar în Slatina, Darius Vâlcov, a fost trimis la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), de jurnaliştii de la Mediafax şi Antena 3. În realitate, ncii vorbă de aşa ceva.

DNA neagă informaţia potrivit căreia Darius Vâlcov ar fi fost ridicat de procurori

Darius Vâlcov: “Am auzit că a apărut o ştire despre arestarea mea”

Astfel, în timp ce fostul preşedinte al organizaţiei PDL Olt îşi bea liniştit cafeaua la sediul partidului, Vâlcov aude la televiziunea lui Dan Voiculescu, Antena 3, că a fost luat pe sus de procurori, şi că este în vizorul DNA de ceva vreme.

Antena 3 cita o ştire apărută pe agenţia de presă Mediafax, ştire care s-a dovedit ulterior total eronată.

"Este o intoxicare care are în spate anumite interese, de a denigra un om. Îmi pare rău că Mediafax apelează la lucruri de nimic şi nu îşi dă seama că îşi pierde credibilitatea. Eram la PDL, la sediu, când am fost anunţat. Nu mă mai miră nimic având în vedere că un anume personaj care a apărut pe toate posturile şi în toate ziarele zice că sunt cel mai mare duşman al lui în viaţă", a declarat edilul Slatinei, Darius Vâlcov, pentru adevarul.ro
CITESTE SI DNA neagă informaţia potrivit căreia Darius Vâlcov ar fi fost ridicat de procurori
SURSA http://www.adevarul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one